Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Mankaralı Matiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle değil. Fener gerçekten 18 aldı Napoli'den(TM'de 16 gözüküyor) ama 10 milyon transferlere gitti işte Vedatıydı Deniziydi derken. Geriye 8 milyon kaldı kullanabilecekleri.Kaynak veya haber başlığı varsa paylaşabilir misin, ben de en başından beri 18 değil 8dir diye düşünüyodum merak ettim.
Yangın tayfa devreye girme vakti geldiii yine
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seref aydin der ki;
Herkes duyum kasma peşinde arkadaş şunlara kürekle vurasım varBu gece 02.30'da geliyor demiş.
SS aldım hele bir gelmesin yazmış biri hemen geri vites yapmış duyum bu inşallah olur diye, te Allah'ım..![]()
Ben aynı şekilde düşünmüyorum, Fener'in açıkladığı rakamlara inanmıyorum. Vedat + Denizin bonservisini karşılamamıştır bile Elif'in satışı. Kendi keko kitlelerini avutuyolar. Yusuf 10 numara top tepiyodu Elif kadar etmedi mantık yok. Elif i bizim takımda rotasyonda bile istememÖyle değil. Fener gerçekten 18 aldı Napoli'den(TM'de 16 gözüküyor) ama 10 milyon transferlere gitti işte Vedatıydı Deniziydi derken. Geriye 8 milyon kaldı kullanabilecekleri.
cuma günüEkli dosyayı görüntüle 53980 Falcao ne zamandır muslerayı takip ediyor acaba
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Bana bir daha seten demeyin allah aşkına adamın bir şey bildiği yokSaat verenler yalanci, Falcao gelecek olsa herkes duyar Ali naci seten falan
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi