Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak veya haber başlığı varsa paylaşabilir misin, ben de en başından beri 18 değil 8dir diye düşünüyodum merak ettim.
Öyle değil. Fener gerçekten 18 aldı Napoli'den(TM'de 16 gözüküyor) ama 10 milyon transferlere gitti işte Vedatıydı Deniziydi derken. Geriye 8 milyon kaldı kullanabilecekleri.

Bu Hikmet Karaman da güvenlik kamerasi görse röportaj veriyor artik.

Ülkeye genc hocalar lazim.

falçaooooo

s-062363f52704b3a682c55be943a876e5cfbe2ba2.gif

u17 takımı 2003lüler.yusuf erdem gümüşü görünce tanıdım..gol kralı ya stoper melih mert olmustur.bazen forvet oynuyodu.ya sag kanat selman ya da elit sagbek olması beklenen ama forvette bile oynatılan yusuf erdem olmustur.

Öyle değil. Fener gerçekten 18 aldı Napoli'den(TM'de 16 gözüküyor) ama 10 milyon transferlere gitti işte Vedatıydı Deniziydi derken. Geriye 8 milyon kaldı kullanabilecekleri.
Ben aynı şekilde düşünmüyorum, Fener'in açıkladığı rakamlara inanmıyorum. Vedat + Denizin bonservisini karşılamamıştır bile Elif'in satışı. Kendi keko kitlelerini avutuyolar. Yusuf 10 numara top tepiyodu Elif kadar etmedi mantık yok. Elif i bizim takımda rotasyonda bile istemem

IMG_4699.webp
Falcao ne zamandır muslerayı takip ediyor acaba

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Kulüpten biri cikip da yeni sezonda hangi formasyon, taktik, oyun plani vesayre ile ilgili bilgi vermemesi, hangi oyuncu profilini aradigmizi, transfer sürecine dair taraftari bilgilendirmemesi tam bi rezalet, kafalarina göre takiliyorlar

Ekli dosyayı görüntüle 53980 Falcao ne zamandır muslerayı takip ediyor acaba

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

cuma günü

Yeni sezon deplasman ve altrenatif formalar bile tanıtılmadı daha yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt