Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küfredip ceza yememe ramak kaldi, beni bile cileden cikaracaklar artik.

Cok akilsiz, mantiksiz, plansiz programsiz is yapiyorlar. Yine bütün hevesimizi kursagimizda biraktilar.

2-3 nokta atis yetecekken isler yine b.ka sardi. Bravo yönetim, bravo Fatih hoca!

Acilen skor katkisi yapacak orta saha almak lazim ne belhanda ne seri oyle skor katkisi yapacak gibi durmuyor..

Kadroya bak puahahahaha
Kolarov ve Kjaer daha gelmedi bile
Screenshot_2019-08-04-11-05-54-869_com.android.chrome.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstelik topla çıkarken bariz 2 defa pas hatası yapıp kalemizde tehlike gördük. Buna rağmen Seri'nin özelinde Bir 'kötü'lük ifade etmiyoruz. Hoca görmek istedi gördü. Gerekirse birkaç defa daha görmek ister tekrar o bölgede oynatır. Belkide hepimizi şaşırtıp mükkemmel bir performans gösterir bilemiyorum. Sonuçta oyuncuda adaptasyon sürecinde. Hocanın görmek istediğini görüp en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

seri 6 no oynarsa yazık olacak
cok acıl 6 no alınmalı
banega askının sırası degıl banega gelırse olan serıye olacak 6 no oynucak
serıyı 6 no olarak denemek bıle sasırtıcı cok gereksız seri gıbı adam 8 oynar keyıfle oturur ızlersın
forvet ve 6 no al arkana yaslan senesi olmalı artık.

Sol iç istiyor hoca bence iki iç önlerinde Belhanda oynar.

Bakayoko falan zor işler bunun alternatifi kim o da meçhul.

bencede
donkun oynadigi yere adam gelmesi muhtemel
6 fln gelirse zorlaniriz
ztn seri fernando kadar defans yapabilir ben de yaparim acikcasi
onune gelecek adam cok iyi olursa takim iyi olur

Arkadaşlar büyütmüyoruz, konuşuyoruz sadece. Fikirlerimizi ifade ediyoruz. Doğru yanlış bir şekilde ifade ediyoruz düşüncelerimizi. Ben izlediklerimi gördüklerimi, düşüncelerimi renkdaşlarımda paylaşıyorum. Öyle olmazsa burada neden zaman geçirelim.

Adı üstünde hazırlık maçıydı işte böyle maçlarda deneme yaparsın. Seri'yi 6 numarada denedi hoca yapabileceklerini gördü pek büyütmeye gerek yok
Öyle olmasını umuyorum ama emin olamayız; Hocamız bazen 'körün taşı bellediği gibi' davranabiliyor!..

Cagneden gelen para biryere mecbur gömülecek yani kiralık oyuncu haberleri sallama bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt