- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
@Keramettin TANRIVERDİ abi emre okan ve suat üçlüsünde suat önlibero emre ve okan sağ ve sol iç mi oynuyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao dün ayrılacagı yönünde açıklama yapmıs,bakayoko dısında bişey yok ya,yusuf yazıcı gidiyo,biraz fatih hocayı eleştiryoz falan.takılyoz öyleSaaa
Son gelişmeler neler?
Evet oyle oynuyordu..Arada ergun de sol ic gibi oynuyordu baklavada..@Keramettin TANRIVERDİ abi emre okan ve suat üçlüsünde suat önlibero emre ve okan sağ ve sol iç mi oynuyordu
Dün sağ bekte gördü mesala. Şak diye yedirdi gölü.Bu arada bek anlamında ligte ve Avrupa'da zorlanacaz japon 1yil daha idare eder gibi ama mariano defans olarak artık hiç yok
Hoca linnesi görmeli artık

Yabancı kulüplerin çoğu bizim gibi değil ki, Fernandoyu vermesek başka birisini çoktan almıştı Sevilla. Ayrıca zorunlu opsiyonumuz Luyindama'nın bonservisi vardı. Hala Diagne'nin satışı yapılamadı Fernandoyu finansal açıdan satmaya mecburduk.Burada haftalarca kicimi yirttim Fernando'nun yerine adam almadan yollamak büyük hata diye. Hatta kalmasi gerektigini ve onun kalitede oyuncu almamizin bu yönetimle imkansiz oldugunu söyledim.
Adamlar cok güzel gösteriyorlar transferin nasil yapildigini: Monaco, falcao'yu hala serbest birakmiyor, keza Sevilla Banega'yi. Biz de Fernando'uy birakmamaliydik Sevilla Banega'yi birakmadigi sürece. Üstelik 4,5m yerine belki 6-7m bile koparabilirdik.
Yine hata, yine hata, yine hata! Akillanmaz bu yönetim!
cagneyi sattıktan sonra gelecek parayı ocak ayına kadar kullanmamız lazım o yuzden 2 tane kiralık ortasaha bana mantıksız geliyor hoca da istemez
bence hoca banega icin ısrarcı olacak ki o yuzden dün seriyi 6numarada denedi
Malesef öyleCok beklersin
Hem hazırlık maçında hem de geçen sezon bolca sıkıntı yaşadık orta sahadan ceza sahasına giren adam sağ stoperimiz ile sağ bekimizin arasından vuruyorDün sağ bekte gördü mesala. Şak diye yedirdi gölü.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi