Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bek anlamında ligte ve Avrupa'da zorlanacaz japon 1yil daha idare eder gibi ama mariano defans olarak artık hiç yok
Hoca linnesi görmeli artık

Bennecae gozumuzun önünde bağıra bağıra gitti dun gibi ya empolinin orta sahası bennacar için Galatasaray 1 milyon euro teklif etti haberleri.Keşke biraz daha bastirsaydik o dönemlerde 10 senemizi kurtarmıştık

Bu arada bek anlamında ligte ve Avrupa'da zorlanacaz japon 1yil daha idare eder gibi ama mariano defans olarak artık hiç yok
Hoca linnesi görmeli artık
Dün sağ bekte gördü mesala. Şak diye yedirdi gölü.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye de para lazım olduğu için satmak istemiyor galiba hoca deve cobanini yoksa ilk gitmesi gerekendi

Bence bir tane daha orta saha gelecek dpl tarzı seri belhanda ve o ikisinin ortasında oynayacak. Ama 6 olarak değil. Dünkü maça bakarsak. Hocanın onu 6 oynatacağına ihtimal dahi vermiyorum kendisi zaten bi orta saha oyuncusunun tek bir yerde kalmasını istemiyor. Bence 3lü b2b tarzı orta saha alıp oynayacağız

Screenshot_20190804-111738.webp

Fegoulli nin idmanlara başladığını ve takıma katıldığını bilmeyen muhabirlerden transfer haberleri beklemeyelim.Hepsi boşlar. Biraz sabır edelim. 2 nokta atışı ile (forvet ve 6 numara) bu takım ligi erken bitirir. Fatih Terim ve yönetimimize yürekten inanıyorum..

Burada haftalarca kicimi yirttim Fernando'nun yerine adam almadan yollamak büyük hata diye. Hatta kalmasi gerektigini ve onun kalitede oyuncu almamizin bu yönetimle imkansiz oldugunu söyledim.

Adamlar cok güzel gösteriyorlar transferin nasil yapildigini: Monaco, falcao'yu hala serbest birakmiyor, keza Sevilla Banega'yi. Biz de Fernando'uy birakmamaliydik Sevilla Banega'yi birakmadigi sürece. Üstelik 4,5m yerine belki 6-7m bile koparabilirdik.

Yine hata, yine hata, yine hata! Akillanmaz bu yönetim!
Yabancı kulüplerin çoğu bizim gibi değil ki, Fernandoyu vermesek başka birisini çoktan almıştı Sevilla. Ayrıca zorunlu opsiyonumuz Luyindama'nın bonservisi vardı. Hala Diagne'nin satışı yapılamadı Fernandoyu finansal açıdan satmaya mecburduk.

Abdurrahim Albayrak daha dönmedi mi Fransa'dan? Bakalım Monaco kulübüne teşekkür edecek mi

Cagne ye yükleniliyor ama bence asıl problem verilen bonservisi yetersiz bulunması, o gelmeyince iş cagneye kalıyor şimdi 8 mil. Bonservis vermiş takımın isteğini kabul etse ne etmese ne biz veriyor muyuz o fiyata. 14geldide o mu kabul etmedi?

cagneyi sattıktan sonra gelecek parayı ocak ayına kadar kullanmamız lazım o yuzden 2 tane kiralık ortasaha bana mantıksız geliyor hoca da istemez

bence hoca banega icin ısrarcı olacak ki o yuzden dün seriyi 6numarada denedi

Banega için girişim olacağı aşikar. Ama bu bahsettiğim durum sene sonuna kadar geçerli diye biliyorum. Ocak ayına kadar değil de zaten iki oyuncunun da satın alma zamanları mayıs sonu ve haziran başı olduğu için o paraların kullanılabiliyor olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt