Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada selamini goremedigim, sonradan fark ettigim herkese aleykum selam. Kusura bakmayin bazen forum fena akiyor gozden kaciyor. Bu arada login olmadan mesajlara bakiyordum, konu ziyaretcilere kapatilmis. Mecburen login oluyorum. :-)
Şef beni tanıdın mı. Eski nöbetler :) Cem Yılmaz Kral avatarı vardı.

1. Bakayoko olur mu ?

2. Falcao olmazsa, B Plan kim ?

Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
beni tebrikler, öneriler başlığından neden attın keramettin

Bu seneyi bilmem ama seneye halimiz harap..

Sağ-sol bekler değişecek.. ortasaha boşalıyor..

ali naci bu hafta için gözler ingilterede olsun demiş.zaten kiralık alabileceğimiz isimler belli

bakayoko
wanyama
schnederlin
amartey
mendy

6 yı da kiralık bakıyorsak Diagne'den gelecek para gelecek vadeden bir genç oyuncuya gömülecektir diye düşünüyor ve umut ediyorum.

Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
dün falcao ve monaco cephesi baya samimi pozlar verdi, aboubakar ihtimali varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt