Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şef beni tanıdın mı. Eski nöbetlerBu arada selamini goremedigim, sonradan fark ettigim herkese aleykum selam. Kusura bakmayin bazen forum fena akiyor gozden kaciyor. Bu arada login olmadan mesajlara bakiyordum, konu ziyaretcilere kapatilmis. Mecburen login oluyorum. :-)
beni tebrikler, öneriler başlığından neden attın keramettinYarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
Maehleyi alsınlar sağ beklerden birini gönderip.bakayakoyuda kiraladık diyelim cagneyide satarsak elde kalan parayı napacaz peki nasıl düşüncesi var hocanın
Ocak ayı var daha bunun.. süre ocak ayını da kapsıyorbakayakoyuda kiraladık diyelim cagneyide satarsak elde kalan parayı napacaz peki nasıl düşüncesi var hocanın
Sadece bir Transfer dönenini kapsiyor benim bildigimOcak ayı var daha bunun.. süre ocak ayını da kapsıyor
----------------------------Seri-------------------------------
---------------Belhanda---Donk-----------------------
Böyle oynadık
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
almancı skillini kullanmaya gitmiştirÜmit Davala gurbetçi bir oyuncu için gitmiş olabilir
Hakikaten ya Mönye gibi bunu da kaçırmayalım ama 10 milyon euroya bırakırlar mı? Premier Lig takımları Belçika ligi piyasasını çok yükselttiMaehleyi alsınlar sağ beklerden birini gönderip.
Bizdede suc var oyuncularimizin degerini asagilara cekiyoruz du cöp bu cöp diyerekBiz galatasarayiz,
Biz transfer sezonu açıldığı gün brumayi pul parasına satarız
Podolskiyi yok paraya satarız
Ozan gibi wonderkid genci taban fiyattan veriririz.
Yusuf yazıcı bizde olsa 7'ye Lille satilmisti.
dün falcao ve monaco cephesi baya samimi pozlar verdi, aboubakar ihtimali varmi?Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
Ümit Davala gurbetçi bir oyuncu için gitmiş olabilir
seriyi resmen savunma önüne gömmüş hoca yaw.