- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
samatta6 yı da kiralık bakıyorsak Diagne'den gelecek para gelecek vadeden bir genç oyuncuya gömülecektir diye düşünüyor ve umut ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samatta6 yı da kiralık bakıyorsak Diagne'den gelecek para gelecek vadeden bir genç oyuncuya gömülecektir diye düşünüyor ve umut ediyorum.
Tünaydın yarro beygünaydin Şerro bey
1 yıl sözleşmesi kaldı diye biliyorum opsiyon yoksa, 7+5 gibi bir formülle alınabilir.Hakikaten ya Mönye gibi bunu da kaçırmayalım ama 10 milyon euroya bırakırlar mı? Premier Lig takımları Belçika ligi piyasasını çok yükseltti
seriyi resmen savunma önüne gömmüş hoca yaw.
ömer toprak olma ihtimali yüksek, yerli stoper düsünülüyordu.Davala gurbetçi için gitmiştir. Mallı olabilir bu isim
bi de numaralara takılmayın dediler @Melih Sönmez adam 2.yarı topla buluşamadı bile.2 stoper arasında geçirdi zamanı ve 60da cıktı oyundan
bakayoko daha olası şampiyonlar ligi için gelir ama wanyama zor transfer.wanyama sakatlıklar yasadı ama tabi en iyisi oBakoyoko mu ? sağlam wanyama mı?
denemedir herhal.koskoca fatih terim serinin pas kalitesinden vs bi haber olamaz.çok zorlama oldu orda oynaması.marcao ve luyindama topla çıkamadı üstelik.önde oynasa ortasaha ve savunma rahatlayacaktıdoğru değil. elde donk varken neden orada oynadı anlamış da değilim. Hoca deneme mi yaptı acaba. oranın oyuncusu değil Seri çünkü.
Bakayoko ismi doğrudur umarım.
Seri yi 6 ya koymasından daha ilginç olanı Donku 8 e koyması. Belli ki hoca bişeyler deniyor ama 8 de donk oynayınca 6 daki Seri den bişey alamazsın. Dün donk yerine daha pasör ve topla çıkabilen yani tam 8 olan bi adam olsaydı Seri nin 6 daki performansı da çok daha iyi olabilirdi.denemedir herhal.koskoca fatih terim serinin pas kalitesinden vs bi haber olamaz.