Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
gelirse gerçekten beton yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri 8 oynasın da resital izleyelim yaSeri yi 6 ya koymasından daha ilginç olanı Donku 8 e koyması. Belli ki hoca bişeyler deniyor ama 8 de donk oynayınca 6 daki Seri den bişey alamazsın. Dün donk yerine daha pasör ve topla çıkabilen yani tam 8 olan bi adam olsaydı Seri nin 6 daki performansı da çok daha iyi olabilirdi.
Bana kalsa Seri gibi bi adam daha bulur ikisini kaydırmalı 6 8 oynatırım.
FALCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Wanyama nükleer misilleme gibi olur..Bakoyoko mu ? sağlam wanyama mı?
Şef beni tanıdın mı. Eski nöbetlerCem Yılmaz Kral avatarı vardı.
1. Bakayoko olur mu ?
2. Falcao olmazsa, B Plan kim ?
begendik canım yanlıs yerde oynasa daAllah allah dün seriyi bi beğenen benmiydim ya. Tammam yeri belki orası değil ama top ayağına geldimi ne yapacağını bilen ve temiz pasör vi görüntüsü verdi
Bakayoko netBakoyoko mu ? sağlam wanyama mı?
Ighalo şahane olurdu hatta Falcao'dan daha etkili dahi olabilirdi.Merhaba. Tanidim :-)
Bakayoko olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat Hanedar Londra'ya gorusmeye gidiyorsa gelismeler pozitiftir diye dusunuyorum. Biter bitmez bekleyip gormemiz lazim.
Falcao disinda listede Samatta, Ighalo, Yaremchuk, Onuachu, Aboubakar falan vardi. Ancak Falcao isi olumlu gidince digerlerini askiya aldilar. Oyle ki Samatta ismi iyice dillendirilmisti hatirlarsaniz. Ben icimden herhalde aldik demistim :-)
Falcao transferinin olabilitesine bi yüzde verebilir misin baskanMerhaba. Tanidim :-)
Bakayoko olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat Hanedar Londra'ya gorusmeye gidiyorsa gelismeler pozitiftir diye dusunuyorum. Biter bitmez bekleyip gormemiz lazim.
Falcao disinda listede Samatta, Ighalo, Yaremchuk, Onuachu, Aboubakar falan vardi. Ancak Falcao isi olumlu gidince digerlerini askiya aldilar. Oyle ki Samatta ismi iyice dillendirilmisti hatirlarsaniz. Ben icimden herhalde aldik demistim :-)
Yarindan itibaren hafta boyunca sicak saatler yasanacak musterih olunuz :-)
Sukru Hanedar su an Londra'da. İlk olarak Bakayoko'yu bitirmeye calisacak. Olmazsa Wanyama. O da olmazsa Schneiderlin icin Liverpool'a gececek. Ancak su bir gercek ki, yeni on liberomuz cok cok buyuk bir aksilik cikmazsa bu 3 isimden biri olacak gibi gorunuyor.
Falcao icin hafta icinde haber gelecek gibi. Adimiza gorusmeler yapanlar oradalar. Olacak o is.
..ve bir surpriz: Umit Davala dun yonetim tarafindan Almanya'ya gonderildi. Neden gitti bilmem. Bu konuda fikirlerinizi okumak isterim. Ancak Almanya'dan ya da Almanya baglantili bir transfer isi cozulebilir, beklemede kalmak lazim.
kimGeliyooooooooooooo
Almanyadan gelecek olan isim müller olabilir mi?
Hörmetler...
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi