Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler de guya muhabir. Transfer icin bir kulubun en onemli isimleri yurt disina cikiyor, kimsenin haberi yok.

Sen Almanyada oldugu bilgisini vermeseydin, Fotografi paylasmazdim bile(dün aksam saatlerinden beri haberim var cünkü ümit hocanin almanyada oldugundan).. bazi „duyumlarin“ gizli kalmasini kulübümüz adina daha hayirli olabilecegini düsünüyorum.

TS'nin topladığı gibi 2-3 tane gurbetçi eklesek keşke kadroya 17-20 yaş aralığında

Konuyla alakasiz fakat bazi dostlarin yazilarinda gormem uzerine bir konuda uzuntumu dile getirmek istiyorum.
Postlarin altina "Tecavuz" gibi ifadeler kullanmasak daha hos olmaz mi? Gerek toplumumuz gerekse evrensel olarak iyi bir tabir degil. Nacizane ricamdir dostlar lutfen.

-------------------------------------------Muslera---------------------------------------------
-----------------Mariano-------Luyindama----Marcao-------Nagatomo-------------------
------------------------------------------Bakayoko--------------------------------------------
--------------------------------Belhanda------------J.M.Seri----------------------------------
---------------------Sofiane Feghouli----------------------Ryan Babel-----------------------
-----------------------------------------Radamel Falcao--------------------------------------

BU MUDUR ?
Kör oldum be usta 😂

Neredeyse 9-10 yıldır forumu sadece okuyorum. Bu forumu çok seviyorum. Zaman zaman hararetli, hatta çok kötü tartışmalar oluyor. Galatasaray hatırına ve forumu sevdiğim için sabırla hepsini okuyorum. Yazmaktan çok okumayı seven bir tek ben miyim diyordum kendi kendime. Ama birçok kişi varmış. Bu login zorunlu olmasaydı hâlâ sadece okuyor olacaktım. İyiki Galatasaray'lıyım. İyiki sadece GSCimbom Forum üyesiyim.

bunu manu lonjon baya boş adammış 1 saat önce yusuf yazıcı için ts de kalıyor diye twit atmış 1 saat sonra yusuf yazıcı tsden ayrılacagını açıkladı

belhandanin feyk operasyonu aslinda manu diye bi herif yok kral o hesaptan milleti keklemekte.

Konuyla alakasiz fakat bazi dostlarin yazilarinda gormem uzerine bir konuda uzuntumu dile getirmek istiyorum.
Postlarin altina "Tecavuz" gibi ifadeler kullanmasak daha hos olmaz mi? Gerek toplumumuz gerekse evrensel olarak iyi bir tabir degil. Nacizane ricamdir dostlar lutfen.

dogru bir tespit insanlar duygularına hakim olamıyor kontrol edemiyor duygularını heleki rakip fener filan ise.

bu arada fatih hoca cagneden gelen parayı nasıl kullanır kişisel tahmininiz var mı ? 6 numarayada kiralık gelirse sonra elde sıcak para kalacak

TS'nin topladığı gibi 2-3 tane gurbetçi eklesek keşke kadroya 17-20 yaş aralığında
Zamanında yaptık onu, nereye yollayacağımızı bilemedik sonra. Kalsın abi gurbetçi gençler. İstanbula gelince hepsi birden kendini kaybediyor.
Biri vardı hatta Robben'den daha hızlıyım falan diye girmişti Florya'ya. Sahada gördüğümü de hatırlamıyorum

Merhaba. Tanidim :-)
Bakayoko olur mu olmaz mi bilmiyorum fakat Hanedar Londra'ya gorusmeye gidiyorsa gelismeler pozitiftir diye dusunuyorum. Biter bitmez bekleyip gormemiz lazim.
Falcao disinda listede Samatta, Ighalo, Yaremchuk, Onuachu, Aboubakar falan vardi. Ancak Falcao isi olumlu gidince digerlerini askiya aldilar. Oyle ki Samatta ismi iyice dillendirilmisti hatirlarsaniz. Ben icimden herhalde aldik demistim :-)
Rodop, Falcao yu aratmayacak B Plan var diyordu.

Demekki Falcao olmazsa, yerine aynı tarz yüksek maaşlı "Star" değil, daha farklı ST oyuncu gelecek.

aldigim bilgilere gore davala almanci oldugu icin almanyaya gitmis baska bir sebepten oturu degil

Bu sene bos oyuncu almadik hepsi mantıklı babel,Jimmy,adem,emre,okan aslında bu ffp bir manada iyi oldu AC kopek gibi saldirmiyoz sağa sola daha mantıklı hamlelerde yoneliyoruz

Yusuf 17.5 milyon + sonraki satıştan %20 pay ile transfer olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt