Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcaonun dün aksam attıgı golü izlemeyen varsa izlesin golden önce saniyeler icinde kendisini nasıl boşa atıyor alan yaratıyor

bu ligte bunu yapabilen forvet yok bazılarının yaladıgı vedat karaktersizi dahil

Premier Lig de transfer dönemi 4 gün sonra bitiyor. Bakayoko büyük ihtimal PL de kalmayacak. Bizim 2.8 milyon euro teklif edeceğimiz konuşuluyor bu ücrete Bakayoko kesin gelir. Bakalım Chelsea kiralama bedeli konusunda nasıl bir tutum sergileyecek bana kalırsa Chelsea zorluk çıkarmayacak.

Falcao klas forvet dogru ama fiziken uzun zamandir bitik. Bunu dün attigi golde de görebilirsiniz, ayaklari yere saglam basmiyor.

Adam o kadar kalite ki, kalitesiyle yapiyor yaptiklarini.

Bir yandan gelsin, bir yandan olmazsa iyi olur diyorum.

Premier Lig de transfer dönemi 4 gün sonra bitiyor. Bakayoko büyük ihtimal PL de kalmayacak. Bizim 2.8 milyon euro teklif edeceğimiz konuşuluyor bu ücrete Bakayoko kesin gelir. Bakalım Chelsea kiralama bedeli konusunda nasıl bir tutum sergileyecek bana kalırsa Chelsea zorluk çıkarmayacak.
4 gün içinde bir PL takımıma gitmez ise, h.o. diyebiliriz.

Belhanda gitsin "Turkish Juninho" Hakan Çalhanoğlu gelsin.

Falcao klas forvet dogru ama fiziken uzun zamandir bitik. Bunu dün attigi golde de görebilirsiniz, ayaklari yere saglam basmiyor.

Adam o kadar kalite ki, kalitesiyle yapiyor yaptiklarini.

Bir yandan gelsin, bir yandan olmazsa iyi olur diyorum.

istemsizce gülümsedim : ) uzun uzadıya yazıp komik duruma düşmek istemiyorum

falcao fizik olarak bitik durumda olsaydı monacodan coktan şutlanırdı adamın yıllardır en iyi oldugu konu fizik mac icinde kopmaması oyuna katılması.

Yusuf yazıcı on numara takıma gitti.3 sene sonra real Madrid 78 milyon euro ya yusuf yazıcıyı kadrosuna kattı haberlerini okuyabiliriz.Çok potansiyelli birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt