Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda gereksiz bir negatif bir hava var.

Son 2 yılın şampiyonuyuz, başımızda Hoca var, taraftarın sinerjisi yüksek, takımın çoğunu koruduk, seri gibi muhteşem bi adam aldık, jimmy ve mor gibi ilk 11’e koysan sırıtmayacak adamlar geldi, iskeletimiz hala çok iyi adamlardan kurulu, yüzde 99 falcao+ çok iyi bir 6 numara gelicek. Ve en önemlisi biz Galatasaray’ız, güçlüysek bırakmayız şampiyonluğu. Ki güçlüyüz. Müsterih olun artık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gsc hiçbir zaman yetinmez hep daha iyisini ister.

Dalga konusu olduk
C18DA278-6AB1-4D44-B9E6-B8F56A39DA11.webp

evet sn. üyelerimiz aşağıdaki linklerden forumumuzun mobil uygulamalarını indirip kullanabilirsiniz

Falcao olur veya olmaz bilmiyorum. Lakin Falcao olmazsa şampiyonluk kaçacak diye bir olay yok. Diagne'den gelen parayla güzel bir scout transferi veya uygun bir forvet bulunur illa ki. Unutmayın ki bu takım geçen sene forvetsiz olarak ilk yarıda şampiyonluğun en büyük adayı konumundaydı.

Liverpool,city,atletico,barca,juve,bayern,psg bu takımlarla basa cikamayiz ama ben geriye kalanlarla mücadele edebilecek takim istiyorum

Arkadaslar merhabalar...eski üyeligim de vardi fakat bir türlü giremedim foruma...umarım ilk mesajimi yazdiğim nobette falcao gelir diger uyeligimde ilk mesajlarimi yazdigimda wesley ile drogba gelmisti....

mukemmel bi atlayis

Biz de ifrat ve tefrit var.Tudordan öncesi kimsenin aklına gelmiyor nedense biz dördüncü ve altınci olduk pamuk seker gibi bir takımdır bu adam geldi.Bu kadroyu bu adam kurdu ve gitti.O kalsaydı şampiyon olamazdık o ayrı ama şampiyon kadroyu da kurdu hakkini verelim.
Aynen ortası yok.Adam kadro mühendisliğini iyi yaptı işte,iyi hocamıdır bilinmez.Ancak iyi bir kadro mühendisi olduğunu gösterdi.Bizim taraftar için ya komple moktur bir adam ya da komple bilgedir.Ya yaptığı herşey yanlıştır,ya da yaptığı her mok doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt