Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.934
- 20.697
- 2.333
Tineri azalt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafayı yedik ama şöyle ki Manu yanlış haber yapabiliyor (Seri örneği). Ama Falcao kalkıp yanlış adamı takip edecek değil son günlerde olan şeyler garipMoral bozmak istemiyorum bende heyecandan ölüyorum da manu lonjon haberi ile karalar bağlıyoruz bir takibe ortalığı birbirine katıyoruz sevinçten
Menemenci tinerciymiş ya la bu.

sende 2. hesapsın dimiAtın şunu forumdan
manuyu öyle denk geldi diye yazdım örnek valenciaya gidecek diyenler vs vardı karalar bağlamıştıkKafayı yedik ama şöyle ki Manu yanlış haber yapabiliyor (Seri örneği). Ama Falcao kalkıp yanlış adamı takip edecek değil son günlerde olan şeyler garip
bjk yi ciddiye alan var mi ki?
Sucukluk yapmayalımNe kuşu gerçekler acıtmasın sonra kulübe hacizler gelince yönetim istifa diye ağlarsınız
Anlamadım ki forum yönetimi ziyaretleri kapadı, üye alımları ise detaylı araştırmayla alınıyordu hani?kesin kuş beyler antu ajanı belli git ve o antudakş diğer kuşlara söyle tanrı size merhamet etsin çünkü falcao etmeyecek
edit: adam tinerci kuş çıktı rıza baba
O da Manu'nun ekibindeydi. Hatta şöyle ki bu haberlerin Monaco tarafından yaptırıldığı bile daha mantıklımanuyu öyle denk geldi diye yazdım örnek valenciaya gidecek diyenler vs vardı karalar bağlamıştık