- 9 Ağustos 2011
- 59.496
- 34.203
- 3.558
Net bilgi mi bu? Taraftar olarak sakız oldu transfer fazlasıyla sıkıldık artık.Sizce jetle mi gelir yoksa tarifeliyle mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net bilgi mi bu? Taraftar olarak sakız oldu transfer fazlasıyla sıkıldık artık.Sizce jetle mi gelir yoksa tarifeliyle mi?
7.hafya bitince istifa diye aglarlar. Futboldan pek anlamiyorlar. Deli gibi eksikleri var alternatifler yok
Falcao gelirse 1 sene boyunca Ahmet Bulut Caps avatari kullanirim
Tam müsterih olacam yüzü gözümün önünde canlanıyo abi.Tüm hayallerim yıkılıyo sıfatını aklıma getirinceMusterih olunuz :-) Belki biraz daha surebilir ancak ayrilacak.
hoşgeldin renktaşBu arada herkese selam renktaşlar geçen seneden beri GSC'yi takip ediyorum. Özellikle transfer dönemlerinde medyada her kafasına esen bir şeyler salladığı için burada bir çok kişininin attığı tweetlerle vs. takip edince daha derli toplu oluyor hem de yorumları okuyup farklı düşüncelerle takip ediyorsunuz. Yangınıyla sevinciyle eğlenceli aile.Yeni sisteme geçilmiş herhalde üyelik gerekiyordu ben de aranıza geleyim dedim. Güzel nöbetler herkese, tez zamanda Falcao ve 6 Numara KAP bildiriminin gelmesi dileğiyle tekrar selamlar efendim..
![]()
Jorge mendes kullanirim reis adam gelsin herseye raziyimjorge mendesi kullan. ahmet bulut balon 1 adam. bizim medya şişiriyor
Bu adamı neden yazıyorsunuz ki sürekliWAMANGITUKA geldi mi
İmparator hepsini top diye sektirironların kadrosunda fırat aydınus, alipalabıyık, hüseyin göcek, halis özkahya da var ama
Szozuklar koşun gelun babanuza bisey oluyooor