Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Davala'nin Yunus Mallı ya da Nuri Sahin icin gitmis olabilecegini dusunuyorum. Hele ki Nuri Sahin'i isterim. Gecen yil 1 mio euro bonservisle Werder Bremen'e gitmis. 20 mac oynamis. Belki Almanya'daki arkadaslar daha fazla bilgi verebilir.
Bu arada Davala bir sure Bremen de oynamisti..

7 adam gönderip 7 adam aldilar, takım geçen seneye göre öyle ahım şahım bir pozisyona da gelmedi. daha min 5 transfere ihtiyaçları var ve sadece 8 m +dalar ha? Bir de hile hurda ile +8'deler yani.
Aynen çok doğru hemde bunlsr ciddi mal sürekli yanlış hamleler yapıyorlar
Komple defans ve kale değişmesi lazımdı hiç hamle yapmadılar
İyi bir 6 numara ve 8 numara lazımdı almafilar ama baksan takımlar ortasaha çöplüğü
Max kruse dışında net katkı verecek adam yok garry Vedat filan bunlar hep soru işareti çünkü süreklilik yok bunlarda
Ve dikkat edin Ali Ersunu iplemiyor en ufak başarısızlık ta çizecek

lan bu kadar üstne yoğunlaştık falcaonun bi de sakatlıklardan başını kaldıramıyormuş aboooo

Falcao beklerken yaşlandık artık netleşşin süründürmenin manası ne telef olduk burda gelmiyecekse önümüze bakarız yılan hikayesine döndükçe daha fazla geriliyoruz falcao beklemekten balkonda elinde sigarayla saç sakal uzatıp uzaklara dalan arkadaşım var benim gençliğini bıraktı orda...

Taraftar elini her türlü cebine atar atmasinada bu işi forma alarak yapmamak lazım
250-300 liralik formadan kulube 40 lira bile kaldığını düşünmüyorum.

Şampiyon olursak; seri ve emre iyi performans gosterirse
sezon sonu kampanya yapılır 2 oyuncunun bonservisi de çıkar.
Fener gibi bizde kampanyayı ffp'ye yediririz.

Bizim taraftar gerçekten inanırsa çok rahat 20 milyon euro toplanır.
Forma yerine gsstore ürünlerine ağırlık vermek daha mantıklı olur.

O değil de bir aralar ucuz diye tyler boyd isteyen vardı herifde tık yok tık kapalı savunmaya karşı hiçbir artisı yok bizim jimmyden de babelden de emreden de feghouliden de kötü topçu

Ya önune gelen Falcao hayirli olsun sali biter carsamba biter diyolar sonra olmayinca küfür yiyolar sonra neden küfür ediyorsunuz diyolar ulan sen adamin duygulari ile oyna millet heves edip bekliyor olmayinca küfür etmesi cok dogal

Forma yerine gsstore ürünlerine ağırlık vermek daha mantıklı olur.
2012 den beri öyle yapıyorum.
En son sarı düz formayı almıştım o zamandan beri bilerek forma almıyorum.

Genelde sweet-atkı ve yegenlere doğum günlerinde hediye olarak çocuk üstleri vs.

Ancak ordan bile az para kaldığını düşünüyorum.
Bu işe bir çare bulunmalı.
GSstore çok az kar ediyor.

falcao için daha hayırlı dileklerde mi bulunsak....o ciddi sakatlıgı geçirdiğinde onun için aglayan,dua eden cocuk kadar olun bari yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt