Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Iyi kesiciye benziyor ama ben Mustafa Kapi'nin oynamasi taraftariyim, bu yetenek harcanmamali.Bu Özcan nasıl izleyen var mı? Herkes inşallah diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi kesiciye benziyor ama ben Mustafa Kapi'nin oynamasi taraftariyim, bu yetenek harcanmamali.Bu Özcan nasıl izleyen var mı? Herkes inşallah diyor.
Malları Arap Faik ten alıyormuş![]()
Okurken titredimSali günü hayalim:
Sabah kahvaltidan sonra Gurrpegi ‚ver kirmiziyi‘ diyor. Forumda kaos. Seri deki heyecan. Ögle yemegi sonrasi pat teker teker yabanci basin haberleri giriyor. Ligue 1 TR hesabi SON DAKIKA giriyor. Oldumu lan acaba gerçekten diyoruz BAM L‘Equipe kirmiziyi veriyor. Teker teker Falcao çarsamba günü Istanbula haberleri çogalirken 19.05 de Resmi hesab Panter emojisi atiyor ve Forum çöküyor
Panter miSali günü hayalim:
Sabah kahvaltidan sonra Gurrpegi ‚ver kirmiziyi‘ diyor. Forumda kaos. Seri deki heyecan. Ögle yemegi sonrasi pat teker teker yabanci basin haberleri giriyor. Ligue 1 TR hesabi SON DAKIKA giriyor. Oldumu lan acaba gerçekten diyoruz BAM L‘Equipe kirmiziyi veriyor. Teker teker Falcao çarsamba günü Istanbula haberleri çogalirken 19.05 de Resmi hesab Panter emojisi atiyor ve Forum çöküyor

Ciddi şekilde Monaco’ya gitmeyi düşünüyorum arabayla. Buradan 13 saat. Falcao’yu bulurum, çok ciddiyim ya şakam yok.
Muhabirleri cebimden çıkarırım. O restaurantın önünde bekler, Ahmet Bulut’u bombalarım sorularımla. Bakalım, 1-2 arkadaşa mesaj attım. Salı günü gidebilirim.
Kaplan yalnizSali günü hayalim:
City, L'pool, Tottenham ve Arsenal'i zor gecerler. Yani 5.lik büyük bir basari olur diyebilirim.Dybala Manchester United’a gitmek istemiyormuş. Manchester taraftarı çıldırıyor. Bruno Fernandes’de gelmiyor.
Mandzukiç’i almışlar galiba, dokunsan ağlayacak durumdalar. Lukaku’da kalıyor.
Solksjaer 7. haftayı görmez.