- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
Günde 1000 kere geliyor 1000 kere yatıyor zaten sıkıntı yok yarın yine geliro zaman gecmıs olsun dıyelım yattı bu is
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günde 1000 kere geliyor 1000 kere yatıyor zaten sıkıntı yok yarın yine geliro zaman gecmıs olsun dıyelım yattı bu is
Marhabaortasahaya gerçek bir babayiğit almayan tt arenaya gelmesin
kim bu yokohama
öyle mi demişmusap sana güvenim sonsuz bro. Ama ben halkın moduyum demişşin. hayırdır biz bizansın modumuyuz![]()
işte simdi modları karşına aldın
falcao 20 ağustos gibi 1 sene sözleşme uzatır monacoyla olacağı o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bokohamakim bu yokohama
Adam şimdiye kadar zaten dünyaları kazandı ayrıca Kolombiyalılar futbolda tutkuyu severler atmosferi severler Monaco önünde 3 yıldır boş tribünler önünde oynuyor sözleşme uzatmak yerine burada milyonların beklediğini biliyor daha gelmeden gösterilen ilgi ortada açıkçası Avrupalı bir futbolcu olsa belki sözleşme uzatmak istiyor diyebilirdim ama Güney Amerikalı olduğu için bence hem iyi sözleşme hem de dolu tribünler önünde oynamak isteyeceğini düşünüyorumfalcao yeni sözleşme istiyor reyz.
monaco birini bulamazsa yeni sözleşme önerir.
Adamın Şl falan umurunda değil
BokoharamBokohama
Ahmet ercanlar , Okan koç ,emre bol
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 - 5 gun
öyle mi demiş![]()
Bende gözüküyorYa beyler 433'te Falcao'nun like bana gözükmüyor birisi kontrol edebilir mi