Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Beline kuvvet yigidim ama o malı bize dogrultma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallah olur da ben yanılırım ama ben olucagını düşünmüyorumsen diyosan falcao Galatasaraya hayırlı olsun
Cok yakisikli bne,bizim ulkede .rospu cok parcalarlar bunu,sahip cikalim adama
Vay Psler yapıyordu o değil mi
Ne bekliyon sen gardas menajer futbolcu ile turkiyeyemi gelicek karisdaki sartlari durumu anlatip transfer noktalanacak bir yonetici alip gelirben diyorum ahmet bulut bile bu işi bitirememiş eli boş dönmüş
Bilal bayar kim uclu komite kim bunlar necidir bizde yonetici yokmu bunlar gitmisSON DAKİKA : Bilal Bayar'ın , Fransa'da bulunan Monacolu arkadaşının da devreye girmesiyle üçlü komite Falcao ile anlaşma noktasına geldi.
derin gs..Bilal bayar kim uclu komite kim bunlar necidir bizde yonetici yokmu bunlar gitmis
volkan kılıczülfo ağa hangi muhabirin fake hesabı acaba ?
SON DAKİKA : Bilal Bayar'ın , Fransa'da bulunan Monacolu arkadaşının da devreye girmesiyle üçlü komite Falcao ile anlaşma noktasına geldi.

Haim fresco gibiyse yandikderin gs..
adamlar en azından delikanlı gibi kaavga ediyor bizde olsa çoktan 2 3 kişi bıçaklanmıştı monocoyayım

buyrnderin gs..
Hiç seyrettin mi ?keşke bizi samenta ile oyalasalardı da taraftar dahil olmasaydı olaya
iş bukadar uzamazdı belki