- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
O ayırmaya gelen kırmızı şapkalıya da birisi vurdu ya orası aşırı komik![]()
abi bunlar ne ile besleniyor ya hepsi domuz gibi.Bizde 100 kilo adamın bile 25 cm kolu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ayırmaya gelen kırmızı şapkalıya da birisi vurdu ya orası aşırı komik![]()
hayırHiç seyrettin mi ?
Sadece 1-2 videosunu ve bana cagneden fazlası gibi gelmedi.hayır
sen?
Yalnız güzel bir konu var neredeyse herkes Falcao'ya konsantre olması çok iyi bir şey böylelikle 6 numara ve yedek forvet transferini gizlice ucuza bitirme imkanımız doğuyor bence oraya da Falcao sayesinde iyi biri gelecek basına ismi düşmediğini düşünüyorum hele ki herkes şu an Falcaoya konsantre olmuşken![]()
Düştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz.
Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.
kaynakfalcao işi yatmış geçmiş olsun bir bardak soguk su içiniz
Hshshgshhf gerçek Gs bu adam...oğuz sürücü...Ibrahimovic gsmizde arkadaşlar rahat olunOğuz Sürücü ile mesajlaştım. Görüşme devam ediyor. Taraftarlar olumlu - olumsuz ilk açıklamayı benden duyar dedi
İnşallahDüştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz.
Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.
Durmisi Guga yapsak o parayla efsane olur.Şimdi 6 kiralık gelir ve falcaoya bons ödemez ve diagneyi satarsak bir 7 8 milyon kalır. o para da yedek forvet + yedek yerli stoper ve yerli ortasahaya gider.Falcao+ 6 numara+ mert çetin+ mehmet özcan+yedek forvet. 5 tane transfer bekliyorum.
Durmisi Guga yapsak o parayla efsane olur.
Premier League DOS'u, Bal dan daha tatlı dırDüştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz.![]()
2016 yazı herkez bilmezHshshgshhf gerçek Gs bu adam...oğuz sürücü...Ibrahimovic gsmizde arkadaşlar rahat olun