Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız güzel bir konu var neredeyse herkes Falcao'ya konsantre olması çok iyi bir şey böylelikle 6 numara ve yedek forvet transferini gizlice ucuza bitirme imkanımız doğuyor bence oraya da Falcao sayesinde iyi biri gelecek basına ismi düşmediğini düşünüyorum hele ki herkes şu an Falcaoya konsantre olmuşken :D

Düştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz. :D

Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.

Düştü aslında adaş ortalığın Bakayoko diye yıkılması lazımdı normalde ama hepimiz kafayı Falcao ile kırmış vaziyetteyiz. :D

Şeref Aydın'da Bakayoko,Wanyama,Schnerderlin isimlerini vermiş. Ali Naci de premier ligi işaret etmişti muhtemelen buradan gelecek 6 no.

Şimdi 6 kiralık gelir ve falcaoya bons ödemez ve diagneyi satarsak bir 7 8 milyon kalır. o para da yedek forvet + yedek yerli stoper ve yerli ortasahaya gider.Falcao+ 6 numara+ mert çetin+ mehmet özcan+yedek forvet. 5 tane transfer bekliyorum.

Bugün hayırlı haberler inşallah Allahım
AMİN.

falcao işi yatmış geçmiş olsun bir bardak soguk su içiniz
kaynak
animated-smileys-icons-049.gif

Şu Çikinhoyu alabilseydik keşke iyi topçu maalesef 40 a felan okutacaklar gibi

Şimdi 6 kiralık gelir ve falcaoya bons ödemez ve diagneyi satarsak bir 7 8 milyon kalır. o para da yedek forvet + yedek yerli stoper ve yerli ortasahaya gider.Falcao+ 6 numara+ mert çetin+ mehmet özcan+yedek forvet. 5 tane transfer bekliyorum.
Durmisi Guga yapsak o parayla efsane olur.

Premier League DOS'u, Bal dan daha tatlı dır

Benim anlamadığım... Bakayoko niye halen bir yere gitmedi ? Maaşını ödeyen takım mı çıkmadı, yoksa başka bir neden mi var.

30 Mil Avro değerinde Fransız bir DOS normalde havada kapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt