Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 dışında yabancı bir yedek oyuncusu geleceğini sanmıyorum. 11 yabancı ile sahaya çıktığımız maçlarda yedekte sadece 1 tane yabancı oyuncu bulundurulabiliyor. Bu oyuncunun da çoğu zaman Donk olacağını düşünüyorum hem orta sahayı hem de defansı yedeklemesi açısından. Bu yüzden de yabancı bir yedek oyuncu geleceğini düşünmüyorum...

11 dışında yabancı bir yedek oyuncusu geleceğini sanmıyorum. 11 yabancı ile sahaya çıktığımız maçlarda yedekte sadece 1 tane yabancı oyuncu bulundurulabiliyor. Bu oyuncunun da çoğu zaman Donk olacağını düşünüyorum hem orta sahayı hem de defansı yedeklemesi açısından. Bu yüzden de yabancı bir yedek oyuncu geleceğini düşünmüyorum...
Yedeğe yerli stoper ve mehmet özcanı alırsak illa donk yedeklerde olacak diye bir durum olmaz

Galatsaray, Radamel Falcao için 2 haftadır Monaco ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kaydetti. Yönetime göre transfer yüzde 80 bitti ve işler aynı seyirde devam ederse Kolombiyalı çarşamba günü açıklanacak. Ancak her türlü ihtimali gözeten yönetim, sıra dışı bir duruma karşı da b planını hazırladı.b planı cenk (hürriyet-ali naci)
Ali Naci ayrılmadı mı Hürriyetten

Ahmet Bulut'un şoförü FALCAO'yu takibe başladı. Ben net sıyırmak üzereyim. Bknz: kaanwehrle instagram adı ile.

Günaydin mesajinda arkadaki tabelada LCA yaziyor bitmis bu is

Muslera/Okan/Batuhan

Mariano/Linnes/Şener
Luyindama/Ahmet/Gökay
Marcao/Ertuğrul
Nagatomo/Taşdemir

Bakayoko/Donk
Seri/Selçuk/Ömer

Feghouli/Jimmy/Yunus
Belhanda/Mor/Atalay
Babel/Adem/Metehan

Falcao/Cenk/Erencan

Kalın yazılan oyuncuların yerine farklı transferler yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt