Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.456
- 4.836
- 1.618
0909 hala gelmedimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedeğe yerli stoper ve mehmet özcanı alırsak illa donk yedeklerde olacak diye bir durum olmaz11 dışında yabancı bir yedek oyuncusu geleceğini sanmıyorum. 11 yabancı ile sahaya çıktığımız maçlarda yedekte sadece 1 tane yabancı oyuncu bulundurulabiliyor. Bu oyuncunun da çoğu zaman Donk olacağını düşünüyorum hem orta sahayı hem de defansı yedeklemesi açısından. Bu yüzden de yabancı bir yedek oyuncu geleceğini düşünmüyorum...
Ali Naci ayrılmadı mı HürriyettenGalatsaray, Radamel Falcao için 2 haftadır Monaco ile yaptığı görüşmelerde büyük mesafe kaydetti. Yönetime göre transfer yüzde 80 bitti ve işler aynı seyirde devam ederse Kolombiyalı çarşamba günü açıklanacak. Ancak her türlü ihtimali gözeten yönetim, sıra dışı bir duruma karşı da b planını hazırladı.b planı cenk (hürriyet-ali naci)
Tesadüftür oraya yormayalım yine de
Denk gelmiştir saate yanlış bakmışlardır büyütmeyelim adaşPek tesaduf gibi durmuyor, niye 08 degil niye 10 degil)))
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
9 eylül'de gelecek demek ki yeni transferimiz.
Ahmet bulutun şoförü ne ya , abartmaya gerek yok.Ahmet Bulut'un şoförü FALCAO'yu takibe başladı. Ben net sıyırmak üzereyim. Bknz: kaanwehrle instagram adı ile.
Akrabasi imişAhmet Bulut'un şoförü FALCAO'yu takibe başladı. Ben net sıyırmak üzereyim. Bknz: kaanwehrle instagram adı ile.
Falcao aynı zamanda Galatasaray'ın kaptanı olacakGünaydin mesajinda arkadaki tabelada LCA yaziyor bitmis bu is
Vasf saha ici saha disi koyuyor masallahGoldeki bencilliğe bak. Sol taraf bomboş. Şunu Diagne yapsa küfür ederiz.![]()