Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Gitmek istediğim yere kendim karar veririm. Benim hakkımda çok konuşuyorsunuz. Arabistan'a gitmiyorum. Anladınız mı?"

Demiş.

Şimdi soruyorum Bakayoko'nun kıçına teneke bağlayan bir Chelsea taraftarı var sosyal medyadan çok net belli oluyor.Galatasaray kulübü bu yorumlara bakıp almaktan vaz mı geçiyor?Ya da oyuncu yorumlara bakıp ''aa gitmiyorum lan'' mı diyor böyle bir açıklama mı yaptı?

Artık yapılan beceriksizlikleri tamamen taraftara yıkmaktan vazgeçin.Karakteri bozuk bir insanı transfer etmişiz ve eminim ki bu adam şu an gitmek için el altından para istiyordur.

Bakayokonun degerinin düstügü bir gercek, ama bizim icin nimettir.

Monaco, Radamel Falcao'nun yerine transfer etmek istediği Mariano Diaz için Real Madrid ile anlaştı ancak oyuncu ayrılma konusunda kararsız. [Marca]

biter bu transfer

SFR_qsUz

Diagne umarım bir an önce gider ve bence kesin olarak gidecek zaten zira öyle suyunu çıkarttığınız kadar kötü topçu falan değil. Diagne sorunlu bir futbolcu her haliyle ancak daha ilk 3-5 maçta kötü oynadı diye taraftarın tepkisi de bu durumu hazırladı biraz. Bakın işte kaç yıldır fenerde olan dirar bile saçmaladı tepki gelince. aynı şeyleri daha önce donka yaptı taraftar ve üstüne para vermeye razıydık o dönem. Fatih hoca gelip adama güven vermese çoktan kaybetmiştik onu da. Demem o ki evet Diagne bu saatten sonra toparlayamaz ve acilen gitmeli ama bu taraftarın her şeyi ben bilirim hatta hocadan da daha iyi bilirim tavrı, bu tarz bir sürü adamı daha başlamadan kaybetmemize sebep oldu.

Selamlar,herkese iyi nöbetler.2 yıldır bu forumu takip ediyorum, aranıza yeni katılma fırsatım oldu.
Günlük olarak sık sık ziyaret ettiğim bir site de sağlam olduğuna inandığım bir duyumcu var.Kendisi Falcao'nun bittiğini söyledi üzerine konuyu detaylandırdı. Ben şahsen kolpacı olduğuna inanmıyorum güvenilir birine benziyor.Ara sıra diğer isimler hakkında da bilgi akışı sağlıyor.Duyum vermeyi kesmesinden korkutuğum için kendisini burada ifşa etmicem.Merak eden bazı renktaşlara kim olduğunu ve hangi bilgileri verdiğini dm aracılığıyla veya whatsapp grubunuz varsa oradan yazabilirim.

Tüh be ... müşteriye fiyat vermeye gittim satışımı yaptım...büroya girerken girişteki siyah beyaz karoların beyazlarına basarak girerim hep totem misali...dedim "lan konu Falcao sen bi siyah bi beyaza bas bu sefer geç pc nin başına al güzel haberi" ...

Tam büro kapısından girerken karşıdaki kuaför abimiz "ilker nooldu Falcao geliyomuş galiba" deyince ona cevap bile vermeden tamamdır totem tuttu dedim...

Ulan aynı tas aynı hamam...peh be abi akşam benim kaynağı aramak farz oldu artık bu gün baya bi hayal kırıklığı yaşadım...çünkü bizim kaynak cumartesi akşamı bana "pazartesi "19:05 i bekle kardeşim" dedi...hoş ben foruma taşımadım bunu linç olmasın diye ama şu saate kadar hiç 19:05 te KAP gelecek bi hava yok o yüzden rahatça yazdım şimdi...

Bakayokonun degerinin düstügü bir gercek, ama bizim icin nimettir.
Bakayokonun değeri atılan yorumlar nedeniyle düşmedi hocası istemiyor diye düştü.Hoca kadroda tutmak istese zaten teşebbüs bile edemezdik.Bunun gibi çook örnek var.Tamam taraftar da abarttı hatalı davrandı.

Ama bu adama resmi olarak 10 milyon+bahsedilen 3 milyon bonusu vermek kasaya ihanet oldu.Eğer satışı gerçekleşirse amenna kurtartdık deriz ha yok elde kalırsa Ozan Kabak neden satıldı diye sorarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt