Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diazin kalemine para sikismis hallederler relaks.

Böyle bir şey söylemedi yalan haber bu.
1565015899944.webp

selamın aleykum hayrlı aksamlar şampiyon kulubun transfer aşığı müzmin nöbetçileri.
gelişme var mı diye sorup acınızı deşmek istemiyorum göründüğü üzre yok çünkü.
beklemye devam iyi nöbetler.

selamın aleykum hayrlı aksamlar şampiyon kulubun transfer aşığı müzmin nöbetçileri.
gelişme var mı diye sorup acınızı deşmek istemiyorum göründüğü üzre yok çünkü.
beklemye devam iyi nöbetler.
aleyküm selam reis hayırlı akşamlar kendin sorup kendin cevaplayıp konuyu tasarruflu kullandığın için teşekkür ederiz.

Taraftar bukadar ugrasmayacakti aga adamla. Taraftar adamin paylastigi her foto altinda bokladi herifi, her foto altinda hakaretz etti, dalga gecti. Adamda Arabistana gitmemeye karar verdi.

Yönetim transfer politikasi ile rezildi gecen sene. Ama bu taraftari masum yapmaz, adaptasyon sorunu yasadigi takimda 12 macta 10 gol atti. Galatasaray 8 puanlik farki kapadi bu sürecte. Bonservisi ile alsan 20 milyon ödeyecegin Slimani koskoca ilk yari bir tane gol atti, bukadar üzerine gidilmedi. Su adam ile bukadar ugrasilmasi hem degerini düsürdü, hemde taraftara inat adam hazir gidecegi ülkeye gitmedi.

Bukadar piyasasinin düsürüldügünden sonra, Sampiyonlar Liginde üstün bir performans göstermeden, avrupaya tatmin edici bir rakama gitme sansi yok.

Biz almasaydik kasimpasadan ayni trez gibi pl de yapabilirdi. Arabistana da gidebilirdi.

Renkdaşım, eski bi söz vardır. Sahibinin taşladığı köpeği herkes taşlar derler.

Çatnenin durumu tam olarak budur, hiç adama kızmayın, herkes beni taşlasa bende kimseye dostluk yapmam. sosyal medya devrinde eleştirilerimiz artık yen içinde kalmıyorken biz kendi malımızı ayıpladık.
Ne kadar karaktersiz olsa da buna edilen küfürler şımarıklık seviyesinde. Üstelik herif takımda kalsa yine 25 gol atacağını hepimiz biliyoruz, buna bok atan fenerlilere versen havada kaparlar.
Tabi bizim dışımızda yöneticiler de körükledi, daha en baştan satmak için alınmış mal muamelesi yaptılar. Çıkıp konuşsana Monchi gibi satmıyoruz bu adam bizim için çok değerli diye. Comolli denen zırto bile fenerin çöpünü yağlaya ballaya 13 e okuttu.
Ders niteliğinde hatalar yaptık resmen

Marca'da oldugu soylenen Diaz haberi iki satirdan ibaret.

Var boyle bir sey, hadi onu da yazalim demisler herhalde...

Lastly, there's Mariano Diaz. Monaco have a big offer on the table, but he has been reluctant to leave. Though not playing a minute in the US has opened his mind to offers, while his goal in the Audi Cup hasn't changed his place under Zidane.

Takimdaki belirsizlikler felaket can sikici.

O iki satirin sahibi arkadas da suymus: https://twitter.com/ConJClancy

ozornwafor ve banega formaları aynı anda basılmıştı. Daha doğrusu o.waforun açıklandığı gün formalar basılmaya başlanmıştı. Banega formaları şu an gs store depolarında hala bekletiliyormuş. Sökülmemiş arkadaki fontlar . Hala ümit var yani . İnatla bekliyorum aga o adam buraya ge-le-cek !!

Bu herife oldum olası gıcığım zaten, yine cins cins konuşmuş. Yahu Pana maçını izleyen normal ve makul zekalı bir futbolsever, pas hatalarıyla taraftarı ve FT i de çıldırtan Belhanda salozunu asla savunamaz! Daha geçen sezonki FB maçında gidip Soldadoyla didişmesini ve başkandan FT ye, Şaş'tan 3 takım arkadaşına kadar kulübe verdiği zararı saymıyorum bile. Belhanda istatistiksel olarak iyi gözükebilir kağıt üzerinde ama asla güvenilecek bir karakter ve Sneijder'in boşluğunu dolduracak çapta bir yıldız değildir, OLAMAZ da... Keşke degolup gitse de Banega'yı monte etsek yerine...

Duyumculara son bilgi. Ahmet Bulut 3-4 gün sonra bir kez daha Monako’ya gidecek. Bu gidiş artık durum ak mı kara mı ortaya çıkaracak. Bonservis 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakam olacak. Bence 5-6 gibi. Monako bir golcü bulsa iş olabilir. En önemlisi Falcao ayrılmak istiyor.
Ayrılmak istiyor ama nereye? Kilit soru bu. İkna edilmesi şart. Bence %70 olmaz, %30 olur. 30 önemli bir yüzde. Öyle bitti, geliyor falan diyenlere inanmayın. İnsanları da kandırmayın. Vallahi ayıp. (bu sözün adresleri belli)

@hozer200

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

67605145_2483880508506885_176233786738999296_o.webp

Yedekler: Yeni yedek Santrafor veya Mitro, Emre Mor, Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Yerli yeni Stoper, Donk, Selcuk, Sener vs 🚬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt