Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu herife oldum olası gıcığım zaten, yine cins cins konuşmuş. Yahu Pana maçını izleyen normal ve makul zekalı bir futbolsever, pas hatalarıyla taraftarı ve FT i de çıldırtan Belhanda salozunu asla savunamaz! Daha geçen sezonki FB maçında gidip Soldadoyla didişmesini ve başkandan FT ye, Şaş'tan 3 takım arkadaşına kadar kulübe verdiği zararı saymıyorum bile. Belhanda istatistiksel olarak iyi gözükebilir kağıt üzerinde ama asla güvenilecek bir karakter ve Sneijder'in boşluğunu dolduracak çapta bir yıldız değildir, OLAMAZ da... Keşke degolup gitse de Banega'yı monte etsek yerine...

Ugur karakullukçu malozu bunu zehirledi yoksa bu da belhandayı fazla beğenmiyordu eskiden

Duyumculara son bilgi. Ahmet Bulut 3-4 gün sonra bir kez daha Monako’ya gidecek. Bu gidiş artık durum ak mı kara mı ortaya çıkaracak. Bonservis 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakam olacak. Bence 5-6 gibi. Monako bir golcü bulsa iş olabilir. En önemlisi Falcao ayrılmak istiyor.
Ayrılmak istiyor ama nereye? Kilit soru bu. İkna edilmesi şart. Bence %70 olmaz, %30 olur. 30 önemli bir yüzde. Öyle bitti, geliyor falan diyenlere inanmayın. İnsanları da kandırmayın. Vallahi ayıp. (bu sözün adresleri belli)

@hozer200

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

salak bu herif ya. fanatik fenerli bizde muhabirlik yapmış senelerce

Duyumculara son bilgi. Ahmet Bulut 3-4 gün sonra bir kez daha Monako’ya gidecek. Bu gidiş artık durum ak mı kara mı ortaya çıkaracak. Bonservis 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakam olacak. Bence 5-6 gibi. Monako bir golcü bulsa iş olabilir. En önemlisi Falcao ayrılmak istiyor.
Ayrılmak istiyor ama nereye? Kilit soru bu. İkna edilmesi şart. Bence %70 olmaz, %30 olur. 30 önemli bir yüzde. Öyle bitti, geliyor falan diyenlere inanmayın. İnsanları da kandırmayın. Vallahi ayıp. (bu sözün adresleri belli)

@hozer200

herkes birsey soyluyor

@hozer200

Bu salatalık kim
Edit: halil özer denen galatasaray düşmanı orman çocuğuymuş

Belhandam yine sezon sonu herkesi biat ettirecek klasik sezon başı sallanır sezon sonu müthiş katkı verdi olur

@hozer200

5-6 milyon bonservis mi? Bu transferi fırsat transferi yapacak olan bonservis vermeyecek olmak değil miydi zaten.5-6 bonservis ver bonuslarla 6-7 maaş ver.Biz bu yüke girecek kulüp değiliz

@hozer200

Ağır saçmalamış
Dün Ahmet Bulutu canlı canlı gördük
Hiç öyle %30luk bir hali var mıydı ?

Falcao transferinde ben de çok olumlu değilim ama halil özere inanacak kadar da salak değilim

Bu herife oldum olası gıcığım zaten, yine cins cins konuşmuş. Yahu Pana maçını izleyen normal ve makul zekalı bir futbolsever, pas hatalarıyla taraftarı ve FT i de çıldırtan Belhanda salozunu asla savunamaz! Daha geçen sezonki FB maçında gidip Soldadoyla didişmesini ve başkandan FT ye, Şaş'tan 3 takım arkadaşına kadar kulübe verdiği zararı saymıyorum bile. Belhanda istatistiksel olarak iyi gözükebilir kağıt üzerinde ama asla güvenilecek bir karakter ve Sneijder'in boşluğunu dolduracak çapta bir yıldız değildir, OLAMAZ da... Keşke degolup gitse de Banega'yı monte etsek yerine...

Yanlışların var. Birincisi Pana maçı beni de sinir etse bile hazırlık maçıdır o hatalar normal karşılanabilir. İkincisi fener maçında hakem ve fenerlilerin yaptıkları zaten herkesi çileden çıkarmıştı Belhanda'nın orda biriyle sürtüşmesi ise bardağı taşıran damla oldu. Belhanda olmasa başka biri o kavgayı çıkarırdı.
Belhanda'dan Sneijder performası beklenmiyor zaten kimse bunu iddia etmez, edemez. Hoca'nın çok sevmesi, sağ kanatla olan uyumu yine oyunu onun üstüne kuracaktır.

Halil özer in yaşama amacı galatasaray düşmanlığıdır kaale almayın o hıyarı

Antepden kimse var mı? Buluşak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Monaco, Radamel Falcao'nun yerine transfer etmek istediği Mariano Diaz için Real Madrid ile anlaştı ancak oyuncu ayrılma konusunda kararsız. 🔗[Marca

Ben görmedim renkdas vucut dili olumlu muydu?
Bu transfer olumlu sonuçlanır mı sorusuna ilk başta farkında olmadan kafa salladı
İlk başta 1 2 güne bitirmeye çalışırız dedi sonra opsiyonla 3 5 güne çıkardı garanti olsun diye
Belki hemen bitmeyecek ama ben bu işin cumaya kadar biteceğini tahmin ediyorum renktaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt