Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop diagne şimdi satılamazsa devre arası satılır diyor :D 30 gol attığı sezon satılmıyorsa yedek bekleyeceği sezon ortası neden satılsın kim alır ki

Onlarin 4 mevkisi en azindan acil transfer gerekiyor Kolarov pesindeler. Mevkileri doldurmadan sol beke gecmisler, sonra neden sampiyonluk yarisinda yokuz.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 milyon bonservisin 3'ü Kolarov'a gidecek sanırım. 5 milyon'a en az 4 11 oyuncusu daha almaları lazım. Comolli de birşey yapamaz/yapamıyor. İnanılmaz kötü bir reputasyonları var. Bize 2'ye tamam diyecek oyuncu bunlara asgari 3.5-4 der. Düşünüyorum, empati yapıyorum çok iyi para dışında 1.sınıf bir yabancı oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olabilmesi için 1 adet bile mantıklı sebep bulamıyorum.

Gençleri öldürme görevlerinde başarılılar ama. Başkaları güçlenmesin diye gençleri satın alıp futbol hayatlarını bitirme noktasında son 20 yıldır açık ara zirvedeler.

mehmet demirkol: " ismail cem,faruk süren,alp yalman beyaz türkdür fakat ali koç değildir ali koç bir bakkalın torunudur. parayla beyaz türk olunmaz"
övdü mü yerdimi anlamadım ama böyle bişey dedi

Övme ya da yerme yok, beyaz türkün tanımını yapmış.

Arkadaş bunlar değilmiydi kasa dolu diyen sıcak para ihtiyaci nerden çıktı? Bence ikisi de yalan. Ne kasa dolu ne de Falcao için paraya ihtiyaç var, kısaca olmadı desinler.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte şimdi ani bir yangın tayfa çıkışı yapmalıyız ki yönetim elini çabuk tutsun yeter lan ha falcao gelmezse eyvaaaah buralar varya spartacusün romada çıkardığı iç karışıklıklar gibi olur herkes birbirini keser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt