Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru kesin gitmiş mi?

II. louis stadında bi arslan var

Artık kadrolara onyekuru yazmayın o sayfa yazdıysa gitmiştir 1-2 güne açıklanır

falcao işi fazla uzadı bence. bu akşam bi karar verip yarın bu işe nokta koymalıyız. olumlu yada olumsuz yarın nihayetlenmeli bu iş. cenk+diagne forvet hattıda kötü sayılmaz bence. üçüncü forvet olarakda zaten babeli kullanabiliyoruz.

Yarında böyle sessiz geçerse bende yangın tayfadaki yerimi alırım. Yarın öbürgün diye diye ligin başlamasına 10 gün kaldı. Bu işin sonu cenk tosun mehmet topal olmasından korkuyorum açıkçası.

Rodop degilmiydi ‚Sampiyonlar Ligine katilim belgesi demek sicak para demek‘ diyen.

Ulan

Dinlemeyin su adami

Bu foruma girdiğim günden beri sadece hissettiklerimi ve sizin paylaştıklarınızı yorumladım. Kolpalama vs gram uğraşmam. Az önce oturduğum sitede bir abim var kendisi ile karşılaştım. Onun da yakınları var camiadan diyeyim sizlere sadece. Falcao'nun bittiğini, pürüzlerin giderildiğini söyledi. O da böyle atıp tutan bir abim değil, arkadaşlarına dahi söyleme bak bu akşam açıklanabilir dedi. Tekrar ediyorum, ben de açıklanana kadar inanmayanlardanım, umarım abimiz doğru demiştir eğer öyleyse yapıasacagım yakasına :)

Ne yalan söyleyeyim Onyekuru ya gerçekten üzüldüm.. Bu çocuk Denayer gibi bize bağlanmıştı..

İnşallah 2 sene sonra bize gelir...

Bu foruma girdiğim günden beri sadece hissettiklerimi ve sizin paylaştıklarınızı yorumladım. Kolpalama vs gram uğraşmam. Az önce oturduğum sitede bir abim var kendisi ile karşılaştım. Onun da yakınları var camiadan diyeyim sizlere sadece. Falcao'nun bittiğini, pürüzlerin giderildiğini söyledi. O da böyle atıp tutan bir abim değil, arkadaşlarına dahi söyleme bak bu akşam açıklanabilir dedi. Tekrar ediyorum, ben de açıklanana kadar inanmayanlardanım, umarım abimiz doğru demiştir eğer öyleyse yapıasacagım yakasına :)
Kuş olma ihtimali baya bay bi yüksek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt