Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco prensi yanilmiyorsam bizim kuluple cok icli disliydi

Balolar, Yemekler, mangallar, ayinler yapardik

1 telefon ile monaco prensini arayip bu transferi bitirtecek 100 tane Galatasarayli dostu var ozellikle cenevre cemiyetinde

Niye aramiyorsunuz ULAN

Vallah ilk defa derin Galatasaraya kustum ve derin bir hayal kirikligi duygusu yasiyorum. Tamam mcyi sevmiyorsunuz anladikda bari su transferi Galatasaray icin yapin.

Elin alamancisi ahmete bu isi yaptirmak nedir ya biz koy peynirimiz rakiplerimiz gibi sayin derin Galatasaraylilar!

Diagne kazması kalıp falcao gelmezse maç filan izlemem

Shaktar ile formaları değişelim

IMG_20190805_200807.webp
IMG_20190805_200800.webp
IMG_20190805_200805.webp

Yine yalan soyledi, bu adam hic birsey bilmiyor. Sadece, Serdar Aziz olayindan inanilmaz prim kasti bu adam, onceden hic kimse tanimiyordu bunu.
Olabilir yalan söyleyebilir de 8-10 yıl önce Telegol zamanlarını hatırlayan herkes tanıyor Rodop'u. Kendi cahilliğimizi diğerlerine de atmazsak iyi olur. :D

Dusunmuyorum degil, eger biz suan kargalarin ve sikecilerin pozisyonunda olsaydik buralar nasil olurdu acaba?

Birisinin yaptigi transferlerde sadece 2 tane buyuk takim kalitesinden.

Oburunun resmen parasizliktan agizlari kokuyor ve en az 5 transfer lazim.
Adnan bros dönemini hatirla. Keita falan hepsi satilmisti, Baris, Ayhan, Mustafa orta sahasi falan. Emana, Formica gibi adamlari bekledik günlerce.

Bence en cok o dönem transfer dönemleri icin psikolojik hasar ve tedirginlik birakti bizde.

Inanilmaz negatif enerji var suan burada, niye bilmiyorum.
Her gün bu saatler böyle. Hatta forumun günlüğü şöyle
Sabah 7-11 arası : Falcao geldi mi?
11- 15 arası : Duyum kovalama
15 - 20 arası : Yangın tayfa ve yalan haberlere inanıp düşme
20- 23 arası : Tekrar umutlanma
23 - 06 arası : Goygoy ve kapanış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt