Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Marcao defansif orta saha olarak denenmiyor. Bu adamın ayağı temiz topla driblingi iyi bir anda hızlanıyor. Dikine pasları araya pasları oldukça iyi. Atletik, top kapma yüzdesi yüksek olur.

Vakit artık daha fazla daralmadan gereken tepkiler verilmeli. Uyanın artık, ben bilmem kaç euro bilet parası verip Diagne’yi (küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi) izlemek istemiyorum.

6 ağustosa gireceğiz. Hiç öyle yok daha süremiz var demeyin! Bu hafta yeni bir isim için uğraş vermezsek, FORVET TRANAFERİNİ UNUTUN derim.

DÜNYANIN HİÇ BİR TAKIMI, forvet oyuncusunu 15-16 ağustostan sonra bırakmaz. Ha alırsın saçma sapan Boubacar mıdır nedir, o tarz oyuncuyu. Ve ya Allahın çöpü Mitroglounu, verirsin 2.6 milyon euroyu da, sonra kafamızı taşlara vururuz.

Satin belhandayi, alin banegayi falcaoyu

Falcao Diagne

Babel banega seri feguli

Linnes marcao luyjndama mariano

Muslera

Falcao olmayacak cok net bu, Aboubakar veya onun seviyesinde golcü getirsinler.

Koskoca kulübü yine oyuna getirdiler, büyük prestij kaybi yasayacagiz, tesekkürler yönetim.

Neden Marcao defansif orta saha olarak denenmiyor. Bu adamın ayağı temiz topla driblingi iyi bir anda hızlanıyor. Dikine pasları araya pasları oldukça iyi. Atletik, top kapma yüzdesi yüksek olur.
Katılıyorum, stoperdeki dengesiz savrukları da problem yaratmamış olur. Ayrıca oynamışlığı var orada daha önce.

Bilmiyorum duyum doğru mu ama Pastore gelirse üzer bence.

Bana göre şu ana kadar adı geçen orta sahaların en kötüsü Pastore ismidir.

Umarım yalandır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt