Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Domaç sinsi bezevenk...Demekki beni iyi takip etmişsin kardeşim
Çıngıraklı yılanlardan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domaç sinsi bezevenk...Demekki beni iyi takip etmişsin kardeşim
Çıngıraklı yılanlardan..
Diagne'yi taraftarin önüne ilk bu fb amigosu atti... acin bakin programa sampiyonluk kutlamasi günü.Ekli dosyayı görüntüle 54195
Seni var ya seni harbi çok pis edecem...
Ne hain bu biliyor musunuz...
Gizli yılanlardan..
Sinsi ve kıskanç bir herifDemekki beni iyi takip etmişsin kardeşim
Çıngıraklı yılanlardan..
Yilmaz burak varken niye aliyorlar acaba cift forvet miDerhal araya girilmeli. Sokacam monacosuna falcaosuna.
bunların kafası rahat topçu almasalar bile ellerinde falcao var rölanti hareket ediyorlar acelesi olan biziz bekleyen yine biz
Bu kim renktaş?
Pek alacak gibi degiller be hocam.bunların kafası rahat topçu almasalar bile ellerinde falcao var rölanti hareket ediyorlar acelesi olan biziz bekleyen yine biz
Burak sakat ya ondandır. Apo ikisini ayni anda oynatmaz. Ebu gelirse fiko buragi devre arasinda satar.Yilmaz burak varken niye aliyorlar acaba cift forvet mi
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
B takimla idmana cikiyormus baya patates oldu herhaldeFalcao işi olmazsa alsınlar Abduş'u getirsinler. Bir ay önce Abduş gelsin diye nöbet tutuyorduk zaten, kayıp bir ay olarak sayarız Temmuz'u.
Katılıyorum, stoperdeki dengesiz savrukları da problem yaratmamış olur. Ayrıca oynamışlığı var orada daha önce.Neden Marcao defansif orta saha olarak denenmiyor. Bu adamın ayağı temiz topla driblingi iyi bir anda hızlanıyor. Dikine pasları araya pasları oldukça iyi. Atletik, top kapma yüzdesi yüksek olur.