- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
linnes bence de yolcu.hoca marianoyu tuttu baya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü olan
baka kira
seri kira (18 mio opsiyon)
emre kira (8 mio opsiyon)
(Gereksiz bilgi) bu arada Diagne'nin cok esli ifadesine kiziliyor ama biyolojik olarak aslanlar cok eslidir, sürüde 1 erkek, bir cok disi aslan vardir.

Kral twitter da ki srfydn1905 sen misin ?Bakayoko muhtemelen olacak dostlar. O iste de bayagi bir mesafe katedilmis. Hoca epey istiyormus zaten. Falcao konusunda da hala cok sicagiz. Gidisat guzel, musterih olunuz :-)
Diagne kesin olarak ayrilacak. Zaten hatirlarsaniz Ali Naci dun canli yayinda Diagne icin 9 Agustos'ta gelmesi gerekirken yonetim tarafindan tatilinin uzatilacagi, hic cagrilmayacagi soylenmisti. Ali Naci'nin kaynagi son yillarda epey saglam. Haber aldigi kaynagi ben de biliyorum guvenilir kaynak. Fakat Diagne tatilini yarida kesip gelecek bir adam olmadigina gore muhtemelen bizimkilerle de gorusmelerde bulunmak icin geldigini dusunuyorum. Kiminle konussam gonderilecegini soyluyor ya bekleyelim bakalim.
şu an en iyi halinde.tatili erken bırakıp geldi.full konsantre.arapları ve katarı kabul edecek durumda hiç degil ama o sürpriz ayrılık linnes veya belhanda olabilirFeghouli'yi satma gibi bir yanlışlık içine girmezler umarım...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi