Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü olan
baka kira
seri kira (18 mio opsiyon)
emre kira (8 mio opsiyon)

Emre’yi unutmuşum.

Bakayoko max 1 sene oynar bizde.

Seri ise Marcao-Luyindama’dan biri satılıp alınabilir ya da Belhanda bir ihtimal. Emre için pazarlık olur çok yüksek performans vermezse

(Gereksiz bilgi) bu arada Diagne'nin cok esli ifadesine kiziliyor ama biyolojik olarak aslanlar cok eslidir, sürüde 1 erkek, bir cok disi aslan vardir.
images (16).webp

Feghouli'yi satma gibi bir yanlışlık içine girmezler umarım...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakayoko muhtemelen olacak dostlar. O iste de bayagi bir mesafe katedilmis. Hoca epey istiyormus zaten. Falcao konusunda da hala cok sicagiz. Gidisat guzel, musterih olunuz :-)
Diagne kesin olarak ayrilacak. Zaten hatirlarsaniz Ali Naci dun canli yayinda Diagne icin 9 Agustos'ta gelmesi gerekirken yonetim tarafindan tatilinin uzatilacagi, hic cagrilmayacagi soylenmisti. Ali Naci'nin kaynagi son yillarda epey saglam. Haber aldigi kaynagi ben de biliyorum guvenilir kaynak. Fakat Diagne tatilini yarida kesip gelecek bir adam olmadigina gore muhtemelen bizimkilerle de gorusmelerde bulunmak icin geldigini dusunuyorum. Kiminle konussam gonderilecegini soyluyor ya bekleyelim bakalim.
Kral twitter da ki srfydn1905 sen misin ?

Hoca istifanin esigine gecen sezon gelecekti, ancak bu sezon memnun oldugunu düsünüyorum. Hoca acisindan bir yildiz forvetin gelmesi, Diagne´nin gitmesi, ve Bakayoko tarzi bir ortasahinin alinmasi mükemmel bir transfer sezonunun yasanmis olmasi olur.

- Adem, Jimmy, Mor, Sener yerli takviyeler hocayi memnun etti
- Babel hocanin sittin sene begendigi ve kadrosunda her daim görmek istedigi bir adamdi
- Seri ile orta sahada kisa boylu, iyi pas yapan yüksek kalitede seri bir oyuncu kazandi

Bunlar hocanin direk istekleriydi. Ve begendigi isimlerdi.

- Orta saha transferi ve forvet kaldi sadece geriye...

Gecen transfer döneminin felaketleri ile kiyaslarsak, baya iyi gecti. Hatta Gecen kis transferi bile forvet disinda olumluydu. Bir Ozan´da Hoca sikinti hisseti ama göz yumdu. Su an Hoca pek hazzetmese de, kadroda en azindan Cakne var forvet olarak, yedek olarak kasarlanmis Mitroglu. Sezona forvetsiz girmiyoruz.

Yönetim transfer konusunda cok iyi degil belki, ama hangi yönetim bizi transfer konusunda her daim memnun edecek sekilde calisabilmistir ? Burada müthis is yapti diyeceginiz her yöneticinin sererim fasolarini ortaya. Evet iyi degiller, ama buna alisigiz zaten önceki yönetimlerden de. FFP kisitlamasi ve ekonomik sorunlardan dolayi ancak bukadar geliyor ellerinden.

Yani eger yine Cakne, ve Mitroglu´yu gönderip, forvet almama gibi öküzoglu öküzlük yapmaz ise yönetim, hocanin bu transfer dönemine gecer not verecegini düsünüyorum.

Jardim aurait donc décidé de quitter l’ASM suite au refus de Petrov de recruter Kamano.

😱

Jardim istedigi oyuncuyu alamayinca istifa ermis yaziyor

Feghouli'yi satma gibi bir yanlışlık içine girmezler umarım...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu an en iyi halinde.tatili erken bırakıp geldi.full konsantre.arapları ve katarı kabul edecek durumda hiç degil ama o sürpriz ayrılık linnes veya belhanda olabilir

Adam Feghouli için sadece teklif var demiş
Sakin renktaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt