Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arabistan mi ne tam bilemedim ne takimi ama bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.

bu sen değilsin dimi?

Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arabistan mi ne tam bilemedim ne takimi ama bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.
Feghouli gidemez reis de taraftar sizi sever sular de onlara

Gule gule keltoşyürek.
images.webp

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir yillik oldugunu onaylayayim zaten herkesin kaynagi dolayli olarak ayni

lonjon bakayoko galatasaraya gelmiyor yazdiysa hayirli olsun camiamiza

o ugursuz heriften ne köy ne kasaba olur :D

son olarak feghouli geçen sezon onca ısrara ragmen gitmedi ve şampiyon yaptı.şimdi ise daha büyük hedefler koymus olmalı önüne.dediği gibi kontratının sonuna kadar kalabilir

Sofiane bu sene gitmez arkadaslar cok kazaniyor zaten..Teklif kabul edilmez muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt