Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine Troll show başlamış.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bakayoko icin bir ya da iki yillik mi inanin bilmiyorum onu sormadim valla. Yarin sorarim bi. Mitroglou'na teklif varmis ancak daha da muhimi Feghouli icin de bir katar mi arabistan mi ne tam bilemedim ne takimi ama bir kulupten teklif gelmis. Red ya da kabul yok. Surpriz bir ayrilik olabilir.
Feghouli'yi tahmin etmistim.

Fernando ve Onyekuru'dan sonra bu takimin en klas ayaklarindan.

Muhtemelen yine bir transfer görüsmesine gidince onu da bir kulüp elimizden alir (bknz. Sevilla-Fernando, Monaco-Onyekuru).

bence hoca sosoyu asla göndermez göndersek bile ondan gelen para işimize yaramaz öteki kabile devesini göndersek kafi

bakayokoyu bize zor yedirirler akbabalar premier lig transfer sezonu bitsin diye bekliyor

Bakayoko için Chelsea ile anlaşma ne durumda o önemli? Bakayoko'nun 2 senelik sözleşmesi kaldıysa (seneye 1 yıl kalacağı için değeri düşecek) ilk etapta satmak isteyeceklerdir.. Bakayoko transferi biraz zaman alabilir.

İkincisi Bakayoko ve Seri ikilisi olacaksa Belhanda'yı satmak daha doğru olur. Onun yerine daha skorer bir isim alınmalı. Banegayı alalım. Bakayoko ve Seri'nin skor katkısı düşük. Belhanda ise yıllık en fazla 3-4 gol atıyor

Jardim ile ilgili twit Bu. Duyumcu gibi birisi sanirim. Jardim Kamanoyu mu ne istemis Petrov red etmis ve Jardim istifa edecekmis Gattuso ismi dönüyormus kulislerde. Çeviriden anladigim Bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt