Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.061
- 2.422
- 698
Chelsea taraftarları Bakayokoya resmen Diagne muamelesi yapıyor.Neden her isme atlıyoruz böyle kaç kişi dogru düzgün izledi bu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu abi şimdi , 3 saattir yokum , neler oldu?
İyi nöbetler sizlere sabah iş var 8de görüşmek dileğiyle
Jardim takımda kalmasını isteseydi zaten kalırdı sözleşme yenilerdi onun istediği forvetler alınmasa zaten yönetim Falcaoyu tutar yani bu çok düşük ihtimalBelki de Falcao gönderileceği için istifa etmiştir
Uzlaşamamışlardır.
Bu ihtimal de var
Bakayoko inanılmaz leş bir oyuncu, Fernandonun sol ayağı etmez. Sadece ismine bakarak herkes olumlu yaklaşıyor ama, 2-3 maç sonra sövmeye başlarız. Bu sezon milanda 11 oynadı fakat oynadığı hiçbir maç ağırlığını koyduğunu göremedim. En önemlisi ayakları temiz değil ve iq seviyesi çok düşük. Ne yazık ki ingilizlerdeki siyahi fetişi yüzünden piyasası buralarda. Chelsea Matic - Kanteli gül gibi ortasahasını bozarak bu dengesizi koyduğu için durumu ortada. Kesinlikle aradığımız oyuncu değil, ayrıca bu ortasaha düzeni skor olarak çok eksik kalır.
Videolarda hantal ve oyun zekasi düsük oldugu belli zaten.Meloyla bu adamın ismini bile yanyana koymak büyük ayıp. Melonun kapasitesi yeteneği belliydi uyum sağlayamadı o kadar. Fakat bu adamın yeteneği ve kapasitesi sınırlı. Futbol sadece fizikle oynanmıyor ne yazık ki.
------------------Muslera------------------
Mariano----Lyundama-----Marcao---Nagatomo
-------------Seri-------Atalay--------------
Feghouli--------Belhanda--------Babel
-----------------Diagne-------------------
Yönetim iyi niyetli ama oyuncu satma konusunda dünya beceriksizi olmalarından mütevellit kendinizi bu kadroya hazırlayın arkadaşlar.
Ffp için devre arası yunusu 3 milyona satıp başabaşa gelirler. Adamların oyuncu satma becerisi sıfır.
Vermeyince mabut neylesin mahmut ?
Appiah müthis adamdi. Ama onda oyun zekasi, ceviklik, dribling, pas (uzun/kisa), dinamizm hersey vardi. 4x4 bir topcuydu, bizde oynamasini cok isterdim.gelmesine en şaşırdığım adamlardan birisi appiahdı o bölgede
seri ve bakayoko en az öyle bir transfer olur
Aga adamların orta sahasında kimler var, istemezker tabiChelsea taraftarları Bakayokoya resmen Diagne muamelesi yapıyor.Neden her isme atlıyoruz böyle kaç kişi dogru düzgün izledi bu adamı.
hahahahah
Oraya hiç dikkat etmemiştim renktaş
Zehirli ok zaten aklım hep burda hayırdır?Uyumaaaa
Bakayoko'yu tek yönlü kullanacağız. Arkayı toparlayacak. Uzun boyunun avantajıyla bütün kafa toplarını toplayacak. Takıma agresiflik ve sertlik getirecek defansif açıdan. Seri ve Belhanda varken çok fazla ileri çıkmasına gerek kalmaz onlar hücum yönünü halledecek zaten.