Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meloyla bu adamın ismini bile yanyana koymak büyük ayıp. Melonun kapasitesi yeteneği belliydi uyum sağlayamadı o kadar. Fakat bu adamın yeteneği ve kapasitesi sınırlı. Futbol sadece fizikle oynanmıyor ne yazık ki.

Bu adam daha 24 yaşında, Monaco da izlediğim dönemde çok iyiydi. Milan döneminde izlemedim yalan yok ama bizim ligin üstünde bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Yeteneği olmayan adama Chelsea neden 40 milyon euro bonservis ödesin

Videolarda hantal ve oyun zekasi düsük oldugu belli zaten.

Avantajlari fizigi ve mücadeleci olmasi. Bizim takim suan mücadele gücü ve sertlik acidan zayif.

Lakin hoca'nin "Fernando ileride yeteri kadar katki vermiyor" deyip Bakayoko'yu istemesi de enteresan.

Kiralik geliyorsa 1 sene sonra postalariz begenmezsek. Hoca cok istiyormus.

hantal falan değil yahu.

Chelsea taraftarları Bakayokoya resmen Diagne muamelesi yapıyor.Neden her isme atlıyoruz böyle kaç kişi dogru düzgün izledi bu adamı.
1807111-dghuC1.webp

Bakayokunun geçen sezonki görüntülerini izledim siz daha iyi bilirsiniz ama!
Çok hantal bir oyuncu. Top sürerken El freni çekik bi araba gibi. Etrafında dönemiyor. Fernando nun geçen sezonki hali Bakayokonun çok üzerinde. Bence yanlış transfer. Wanyama daha iyi.

Bu adam daha 24 yaşında, Monaco da izlediğim dönemde çok iyiydi. Milan döneminde izlemedim yalan yok ama bizim ligin üstünde bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Yeteneği olmayan adama Chelsea neden 40 milyon euro bonservis ödesin
Elife neden 20 verildiyse o yüzden.

Ki böyle biri lazım zaten.

Videolarda hantal ve oyun zekasi düsük oldugu belli zaten.

Avantajlari fizigi ve mücadeleci olmasi. Bizim takim suan mücadele gücü ve sertlik acidan zayif.

Lakin hoca'nin "Fernando ileride yeteri kadar katki vermiyor" deyip Bakayoko'yu istemesi de enteresan.

Kiralik geliyorsa 1 sene sonra postalariz begenmezsek. Hoca cok istiyormus.
Oynadığı pozisyonda sertlikten ziyade en önemli husus zeka. Bu adamda kırıntısı olduğunu düşünmüyorum. Tabi genel 90 dakika performansına bakarak. Umarım çok faydalı olur ben yanılırım sadece bazı arkadaşlar hayal kırıklığı yaşamasın diye anlatıyorum da tabi kime ne anlatıyosak. En iyisini onlar biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt