Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyla ne alakası varki bunun?

Ligde Bakayoko'dan hızlı bir Jailson vardır 6 numara bölgesinde oynayan, adam güçlü ve top sürebiliyor, oyun açabiliyor. Donk gibi statik de oynamıyor gelirse fark yaratacaktır.

Hızdan kastı da anlamış değilim zaten topu hızlı döndürmek olmalı temel düşünce Fernando'dan da daha hızlı, kısa bir adam gelirse hava toplarında sıkıntı yaşayacağız o da ayrı bir konu ayrıca biz o kadar iyi bir pas takımı da değiliz ve orta sahada sertliğe ihtiyscımız var.

Knka bu bakayoko’yu conte 8 de kullandi diye hatirliyorum ben dogru mudur

Yine 3-4-3 baslamisti conte orta sahada kante-bakayoko ama puan kayiplarindan sonra 3-6-1’de 8 numara da kullanildi diye hatirliyorum sanki

Monaco dönemini hic hatirlamiyorum

Matuidi de sorumsuz biz en iyi Moussa Sissoko yu alalım duygusal birisidir kendisi.
Newcastle küme düştüğünde real Madrid e mektup yollamıştı sizin takımda çok rahat oynayabileceğimi düşünüyorum diye.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

sissoko bana göre muhteseme bir topcu tottenham az kalsın gönderecekti sonradan farkettiler adamı

bakayoko icin senin yorumun nedir leo?

Doğru bir bilgi biz türkiyedeki akrabalara süpriz yapmak istediğimizde bu yolu tercih ediyorduk hep.

f8b5e965ed02b1401a6d54a9fa150bd3.webp

Doğru bir bilgi biz türkiyedeki akrabalara süpriz yapmak istediğimizde bu yolu tercih ediyorduk hep.

Eksik bir bilgi, eğer Yer hizmetlerinde çalışan biri var ise, bütün bilgilerinizi görebilir. Özel uçakta olsa adınıza Pass basılıyor. AHL'deyken Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün Pass kartını basmıştım.

Boxerin sahibi emir eksioglu

Huffingtonpostda filan yaziyor

Uluslararasi baglantilari cok guclu gozukuyor, sanirim yahudilikde var jerusalem postda filan yazdigina gore ayriyeten

Bakayoko cinconda
Yıllık 2.8milyon €
1yıllık kiralık
Kiralama ücret bilgisini alamadım
Rodrigues ve deniz transferini söyleyen bir kaynaktan aldım haberi.
Kolarovu sordurdum hsber gelirse yazarım renkdaşlar
bos.gif

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

İlk entry saati haberden önce

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acilin bilirkisi geldi. muhtemelen bu duyumcu arkadas yer hizmetlerinden temsil hizmetini veren bir firmada calisiyor. soz konusu tarihlerde boyle bir ucusun yapilmasi icin havayolundan talep gelmis olmali.(yabanci tescilli havayollari turk hava sahasina girebilmek icin permi adi verilen izni alirlar. bu izni almak icin basvurulari bizzat degil araci firmalara yaptirirlar). ancak sorun su ki bu ucuslarda genelde yolcular belliyse ve onemli bir ucussa "remarks" bolumunde bu belirtilir. eger boyle bir detay yoksa belki de standart bir is adami vs . geliyor olabilir. ancak daha once transfee olacak topcularin isminin yazili oldugu applicationlar oldugu kadar yazilmadan da geldikleri olabiliyor. kisacasi kurgu olduguna inanmiyorum bazi seyler eksik olsa da gerceklik payi olan durum.
06.08.2019 00:08 west thrace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt