- 19 Mart 2014
- 29.685
- 31.079
- 2.718
Özel uçaklar yeni limana inmiyor. AHL'ye inecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle deme. Real gitti Bale'e 100m bayildi ama tutmadi. Fiyattan cok niteliklerine bakarim ben topcunun. Diagne'de 13milyona geldi yana yakara satacak yer ariyoruz40 milyonluk adam icin aradigimiz adam mi diye sorar olduysak seviyemiz baya yukselmis ha.
Abi yalandir zaten sallaÖzel uçaklar yeni limana inmiyor. AHL'ye inecektir.
Doğru bir bilgi biz türkiyedeki akrabalara süpriz yapmak istediğimizde bu yolu tercih ediyorduk hep.Abı ozel ucak ucus bılgılerı goruntulenmez ki ..
Beni ortalarina birakin 1 hafta su yemek vermeyin gıkım cikarsa adam degilim
Boyla ne alakası varki bunun?
Ligde Bakayoko'dan hızlı bir Jailson vardır 6 numara bölgesinde oynayan, adam güçlü ve top sürebiliyor, oyun açabiliyor. Donk gibi statik de oynamıyor gelirse fark yaratacaktır.
Hızdan kastı da anlamış değilim zaten topu hızlı döndürmek olmalı temel düşünce Fernando'dan da daha hızlı, kısa bir adam gelirse hava toplarında sıkıntı yaşayacağız o da ayrı bir konu ayrıca biz o kadar iyi bir pas takımı da değiliz ve orta sahada sertliğe ihtiyscımız var.
Matuidi de sorumsuz biz en iyi Moussa Sissoko yu alalım duygusal birisidir kendisi.
Newcastle küme düştüğünde real Madrid e mektup yollamıştı sizin takımda çok rahat oynayabileceğimi düşünüyorum diye.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Doğru bir bilgi biz türkiyedeki akrabalara süpriz yapmak istediğimizde bu yolu tercih ediyorduk hep.
Özel uçaklar yeni limana inmiyor. AHL'ye inecektir.
Eksik bir bilgi, eğer Yer hizmetlerinde çalışan biri var ise, bütün bilgilerinizi görebilir. Özel uçakta olsa adınıza Pass basılıyor. AHL'deyken Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün Pass kartını basmıştım.Doğru bir bilgi biz türkiyedeki akrabalara süpriz yapmak istediğimizde bu yolu tercih ediyorduk hep.
Bale real madrid seviyeyi daha da yukselttin dikkatini cekerimÖyle deme. Real gitti Bale'e 100m bayildi ama tutmadi. Fiyattan cok niteliklerine bakarim ben topcunun. Diagne'de 13milyona geldi yana yakara satacak yer ariyoruz![]()
![]()
7 ağustos 2019 falcao'nun galatasaray'a transferi
an itibariyle bir uluslararasi havacilik sirketinde calisan arkadasimin ustu kapali ima ettigi olay. hasta fenerlidir kendisi 7 agu monte carlo-istanbul arasi falcao ve 3 kisilik ucus islemleri bu ge…eksisozluk.com
İlk entry saati haberden önce
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi