- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.072
- 4.338
Bakayoko
Falcao
2.forvet
Mehmet Özcan
Yedek stoper
AMİN.
Falcao
2.forvet
Mehmet Özcan
Yedek stoper
AMİN.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seyyar açarım., bu iki vatandaşın bulunduğu saatlerde gelsem yeter zatenAçamazsın ciğer dükkan yok oralarda![]()
Pirlo ibnesi yüzünden tek oturacağım masaya da oturmadım.
Nagatomo ve Mariano ikilisi ile sezonu bitireceğimizi düşünmüyorum, devre arasında takıma para girdisi sağlayabilirsek kesinlikle bekleri elden geçiririzBakayoko gelirse ilk 11 de 30 yaş üstü sadece 5 futbolcu kalıyor birisi kalecisi zaten
Marcao 23
Bakayoko 24
Luyindama 25
Seri 28
Belhanda 29
Feghouli 29
Nagatomo 32
Babel 32
Mariano 33
Falcao 33
Muslera 33
Anayı karıştırmasak hayır Eminim burda abisi kardeşi fenerli olan vardır. Ama ali koç aziz yıldırım fikret yıldırım yıldırım demirören ulan yazmaya devam etsem 100 tane isim çıkacak. Milyonluk camiaları kimler yönetiyor dicem de daha donanımlısı yokmuş gibi hazine maliye damatta. Damadın el bir benim cepte bir de nese... Ya nasıl bir ülke olduk biz. Allahım yardımcımız olsunKedi anandir diyorum o ocfbliye
Bakayoko ve Falcao gelirse çok ilginc bir takim olacagiz la
Luyindama
Marcao
Seri
Bakayoko
Emre Mor
Feghouli
Falcao
Isimlere bak anasini satim

Nagatomo ve Mariano ikilisi ile sezonu bitireceğimizi düşünmüyorum, devre arasında takıma para girdisi sağlayabilirsek kesinlikle bekleri elden geçiririz
Monaco döneminde 4-4-2 oynadıklarında çift 8 gibi oynatıyordu Baka ve Fabiyi. Conte benim izlediğim maçlarda 8 kullandı hatta bayağı hata yapıp ciddi tepki almıştı bir maçta.Knka bu bakayoko’yu conte 8 de kullandi diye hatirliyorum ben dogru mudur
Yine 3-4-3 baslamisti conte orta sahada kante-bakayoko ama puan kayiplarindan sonra 3-6-1’de 8 numara da kullanildi diye hatirliyorum sanki
Monaco dönemini hic hatirlamiyorum