- 8 Temmuz 2015
- 35.909
- 70.791
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu yaniyorrrrrrrrrrrrr
Herkese öneriler için teşekkürler.Ustat iki gundur benimdr agriyordu strefen en iyi pastil birdr majezik sprey caktim mis gibi oldu
İçerik yazmadan önce paylaşılan kişinin bildiklerini belirtsek daha güzel olur. Malum transfer sürecinde birsuru şey ortaya atılıyor by tarz şeyler insanların kafasını daha da karistirabiliyor.Renktaşlarım forumu 10 yıldır takip eden bir renktaşımız mutlu olacağımızı düşünerek bu twitleri paylaşmamı istedi benden
Doğrudur yanlıştır bilemeyiz ama böyle bir akış var twitterda girip inceleyebilirsiniz![]()
Saat 2 ye geliyor dk da 10 mesaj atılıyor nöbete. Ulan gs sen nelere kadirsin
Eğer sıkıntılıysaBoğaz ağrısı için tavsiyesi olan var mı
Elma sirkesiyle gargara yap.Boğaz ağrısı için tavsiyesi olan var mı
Kral bir 70 lik devirmişsin gibifalkaosuz kaldım anne
Falkaosuz kaldım anne
Transfer patates oldu
Hani benim falkaom nerde

Yaz süresince zor geçer o hastalık ben 3 hafta kadar çektim. Antibiyotikle toparladım. Oksuruk vs de oluyor akabinde. Mevsimsel bir salgın olsa gerek. Geçmişler olsun.Herkese öneriler için teşekkürler.
Maalesef bu kombinasyon henüz etki göstermedi sıcak bitki çayı ve bal, çay ile desteklesem de sanırım antibiyotiklik olma kıvamındayım.
Boğaz ağrısı için tavsiyesi olan var mı
O kişi eski moderatörümüz, kötü niyetli değildir ama tutar mı muamma.İçerik yazmadan önce paylaşılan kişinin bildiklerini belirtsek daha güzel olur. Malum transfer sürecinde birsuru şey ortaya atılıyor by tarz şeyler insanların kafasını daha da karistirabiliyor.
Doktor musunuzEğer sıkıntılıysa
Sağlık ocağından şunları yazdır
Penos antibiyotik (8saatte 1 tok)
Ateş varsa (minoset)( gümde 3 tok)
Erdostin toz (suyla karıştırıp içiyorsun)
Bir de Boğaz spreyi
Bunları bu hafta boyunca içersen arkana yaslan keyfine bak.Kalıcı çözüm kardeşim

Ts yazmış zaten klavye sonra düzelttimGs yi Ts okudum bian ne diyor diorum kendi kendime.

Eğer sıkıntılıysa
Sağlık ocağından şunları yazdır
Penos antibiyotik (8saatte 1 tok)
Ateş varsa (minoset)( gümde 3 tok)
Erdostin toz (suyla karıştırıp içiyorsun)
Bir de Boğaz spreyi
Bunları bu hafta boyunca içersen arkana yaslan keyfine bak.Kalıcı çözüm kardeşim
Ts yazıyordu zaten ilkGs yi Ts okudum bian ne diyor diorum kendi kendime.
Renktaşlarım forumu 10 yıldır takip eden bir renktaşımız mutlu olacağımızı düşünerek bu twitleri paylaşmamı istedi benden
Doğrudur yanlıştır bilemeyiz ama böyle bir akış var twitterda girip inceleyebilirsiniz
Çeşitli iddialar var ne kadar doğru bilememİçerik yazmadan önce paylaşılan kişinin bildiklerini belirtsek daha güzel olur. Malum transfer sürecinde birsuru şey ortaya atılıyor by tarz şeyler insanların kafasını daha da karistirabiliyor.