Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne bu takımın golcüsü, adamı satamıyorsun, adam gitmiyor. Bu kadar yüksek rakamlara aldığın adamı çöp muamelesi yapıp tribünde mi oturtacaksınız. Bu adam bu ligin gol kralı sevin sevmeyin isteyin istemeyin bu takımın sözleşmeli futbolcusu. Şuan kamptaysa sonuna kadar destek olmak arkasında durmak lazım.
Falcao transferi yatarsa 2-3 hafta sonra kimse desteklemez. Dunyaya 1 kere geliyoruz Falcao izleyecegiz oda beyefendi yuzunden yatacak. Alan arkadaslar gondermeyi becersinler cagnede laf yemesin.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyelr 2 gündür cezalıydım dün gece birşeyler olmuş kısaca özetleyecek olan var mı ?şeref falan birşey mi demiş yoks adminler mi duyum almış ?​
Babayoko ile 2.8 milyona anlaşmışız, Çelsi ile görüşmeler devam ediyormuş, Falcao müspet ilerliyor, Diagne gidecekmiş.​
Değişen pek bi' şey yok.​

Diagne kampa gelmis antreman yapmis bizim esek medya yeni sezon hazirliklarina katilmak icin gun sayiyor diye haber yapiyor sabah sabah biz de bunlardan falcao bilgisi bekliyoruz yemin ederim burda daha arastirmaci arkadaslar mevcut

Falcao transferi yatarsa 2-3 hafta sonra kimse desteklemez. Dunyaya 1 kere geliyoruz Falcao izleyecegiz oda beyefendi yuzunden yatacak. Alan arkadaslar gondermeyi becersinler cagnede laf yemesin.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de isterim Falcao gelsin. O muhteşem golleri ile profesyonelliği ile futbolculara da örnek olsun. Bu dediklerimiz Diagne'nin gidişi ile olur adam da gitmiyor. Kalan bizimdir, gelmeyen değil.

Nereye geciyorsun orada Sneijderin attigi 10 sutun 5 i gol oluyordu, belhandanin 10 sutunun 1 i kaleyi tutuyor, 9 u karavana!

Drogba ve Burak en iyi zamanindaydi , tek Falcao bunlari gecemez.

Bakayoko - Seri diyorsun ehhh orada da Melo-Selcuk vardi.
Stoperler dany chedjou idi simdi marcao lyundama var kanatlarda simdi cok daha guclu bekler ha keza oyle riera hakan oynuyordu o donem solda.Bir tek sneijder de haklasin ama orda da belhanda on numara degil zaten.

Bu akşam saatlerinde dış basından patlayan bize doğru dalga halinde gelen önemli kalkışmalar olacak diye tahmin ediyorum. Bu iş daha fazla uzamaz. Manakoya kaç paraysa parasını verirler alırlar.

Bakayoko gelecekse ben cagneye bile razıyım o derece zor bir transfer

Bakayokoyla Bu kadar yakindan ilgilenen bir kulüp oldugunu sanmiyorum. Yanlis anlasilmasin kalite konusundan degil Maasi yüksek. Napoli ilgileniyordu bir ara ama orda da Allan Zielinski ve Ruiz var yedek olur Napolide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt