Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafasını sahaya verse kötü oyuncu değil ama konsantrasyonunu arabalara kadınlara ve gol atmak yerine basite kaçıp penaltı almaya yoğunlaştırdığı için işimize gelmez şu saatten sonra.
İlginç bir top tepici. Çok mu hantal yoksa çok mu isteksiz anlayamadım bir türlü. Karşı karşıya kalsa bile şut atmaktan ısrarla kaçınması da oldukça garip. Sanki sahip olduğu özellikleri sahaya yansıtamıyor gibi bir hali var.

İlginç bir top tepici. Çok mu hantal yoksa çok mu isteksiz anlayamadım bir türlü. Karşı karşıya kalsa bile şut atmaktan ısrarla kaçınması da oldukça garip. Sanki sahip olduğu özellikleri sahaya yansıtamıyor gibi bir hali var.
Mesela Kasımpaşada umarsızca şut attığı yerleri geçtim karşı karşıya bile şut atmıyor bizde sebebini çözemedim

Günaydın,iyi nöbetler,cumaya kadar bir şeyler olucak artık hissediyorum.

Biz nasıl ki Monaco'nun forvete adam almasını bekliyorsak belki de Diagne'nin gidişi için de Falcao'yu almayı bekliyoruzdur. Bilemiyoruz ne olduğunu da... Ama şu sıralar artık netleşme vakti geldi forvetteki ismin kim olacağının... Kimseyi alamayacaksak Diagne ile yola devam edeceksek de netleşsin ona göre durum alsın teknik ekip taraftar...

kafası farklı yerlerde ve çalışmıyor işte. 3 maça çıkmadan 4 saç değiştirmesi de görmemişliğin göstergesi. hani olmadan kendini yıldız sananlar vardır ya onlardan işte. aslına bakarsan yeteneksiz olmasından korkutucudur bu durum. 10 küsür m verdiğimiz adama bir de futbola dönmesi için ekstra çaba sağlanmamalı. oynamak istemiyorsa defolur gider. sezona onla baslarsak protestolar olacaktır. yönetim girmez bu topa öyle yada böyle satacaklar.

Goal England, Goal Italy, Standard Evening, Metro, The Sun, Daily Mail, Daily Telegraph, http://Calciomercato.com gibi yabancı kaynaklarda Bakayoko - Galatasaray haberleri çıktı, bunların 3-4 tanesi muhabirlerin özel haberiydi...

hasan abi yazmış.harbiden cok yogun haberler vardı

Burak Bozdağ
@aburakbozdag

Bu transferde birçok kez son dakika pürüzü cıktı."andre silva olmadı o yüzden falcao bize lazım.hala isterseniz bedavadan vazgeçtik para verin alin" veya "maasi cok.yeterki alin" dedikten 1 gün sonra sonra "düşündük bedava olmaz" dedikleri gibi.

Eğer bir son dakika pürüzü çıkmazsa oyuncu yarın tesislerdeki eşyalarını toplayacak.ailesini gönderdikten sonra ozel banka vs islerini halledip 2-3 gün sonra kendisi istanbul'a gelecek.

Ahmet bulut yarın öğlen kalkışlı uçakla gidiyor.baskandan aldığı imzalı yetki ve hazır sozlesmeyle masaya oturacak.monaco'dan pürüz çıkmazsa bu iş bitiyor.

Monaco ayni muameleyi onyekuru için de yapıyor oyuncunun kulübüne verdiği teklifi anlaştıktan sonra 2 kez düşürüp pazarlığa girmiş ffp'den de uzaklar.stratejileri garip ama vardır umarım bildikleri.

Falcao dalgası en geç çarşamba sona erecek.olumsuz haber gelirse londra'dan 1 kiralık kesin, 2 kiralık forvet kap'ı gelir.olumlu olursa 1 forvet 1 orta saha(2side kiralik) çıkar.baska da birşey olmaz.

Tekrar ediyorum bu işler imza olmadan bitmez.2haftadır en güvendiğiniz muhabirler eski yönetim kurulu üyeleri mevcut kongre üyeleri "kesin bitti geliyor" yazdı.ama ne dedim hepsi yalan dedim.ilk defa yarın %95 olur çok yakın diyorum.ama temkinli konuşturan bir monaco yönetimi var

abi 45 dakika sonra antreman var eğer diagne antremana çıkarsa açıklanmaz bence
belli olmaz bu durumlar ya. kulüpler anlasırsa diagneye gelen para da çıkar ortaya aşağı yukarı. git konus anlas dendikten sonra antrenman öncesi sonrası çok muhim detaylar değil.

bu bakayokoda biraz viera havası gördüm. uzun boyu, kalıbına rağmen bilekleri temiz.

Burak Bozdağ
@aburakbozdag

Bu transferde birçok kez son dakika pürüzü cıktı."andre silva olmadı o yüzden falcao bize lazım.hala isterseniz bedavadan vazgeçtik para verin alin" veya "maasi cok.yeterki alin" dedikten 1 gün sonra sonra "düşündük bedava olmaz" dedikleri gibi.

Eğer bir son dakika pürüzü çıkmazsa oyuncu yarın tesislerdeki eşyalarını toplayacak.ailesini gönderdikten sonra ozel banka vs islerini halledip 2-3 gün sonra kendisi istanbul'a gelecek.

Ahmet bulut yarın öğlen kalkışlı uçakla gidiyor.baskandan aldığı imzalı yetki ve hazır sozlesmeyle masaya oturacak.monaco'dan pürüz çıkmazsa bu iş bitiyor.

Monaco ayni muameleyi onyekuru için de yapıyor oyuncunun kulübüne verdiği teklifi anlaştıktan sonra 2 kez düşürüp pazarlığa girmiş ffp'den de uzaklar.stratejileri garip ama vardır umarım bildikleri.

Falcao dalgası en geç çarşamba sona erecek.olumsuz haber gelirse londra'dan 1 kiralık kesin, 2 kiralık forvet kap'ı gelir.olumlu olursa 1 forvet 1 orta saha(2side kiralik) çıkar.baska da birşey olmaz.

Tekrar ediyorum bu işler imza olmadan bitmez.2haftadır en güvendiğiniz muhabirler eski yönetim kurulu üyeleri mevcut kongre üyeleri "kesin bitti geliyor" yazdı.ama ne dedim hepsi yalan dedim.ilk defa yarın %95 olur çok yakın diyorum.ama temkinli konuşturan bir monaco yönetimi var
bu arkadaş kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt