Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koreli çocuk adam

3c58b6b49d446fbb709b3f42883e5072

Müthiş bir oyuncu bu . U20 Dünya Kupasında çok dikkatimi çekmişti

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cagne denen sapıgı başımıza apo musallat etti gitmesi icin gereken tüm extraları cebinden verecek baska yolu yok bunun.

Nagatomonun maasi cok degil aslinda. Diagne da Kpasa da 1.7 mi ne aliyordu zaten
Abi yok öyle bir şey ne 1.7si :D 700 alıyordu paşada kim diyor allah aşkına 1.7 diye.Cinerin bir futbolcuya 1.7 vermesi imkansız zaten.

Naganın maaşı çok bence 1.3-1.5 civarı olsa şu an gelen teklife gitmişti reddetmeyip.

Bu Falcao ve Diagne meselesine iyi ya da kötü bu hafta nokta konulması lazım.Bu iş uzarsa yine son dakika yapılacak çöp transferlerle leş gibi bir santrafor hattına sahip oluruz.

liseciler tamamına yakını agır muhaliflerden olusuyor özellikle fosiller yani hükümetle en ufak iş yapılsın istemiyorlar

karın agrılarının temel sebebi bu

ali koçta muhalif hatta herif reisin gözünde gezicilerin destekçisi reis bunları sevmemesıne ragmen adam cıkarları icin pesini bırakmıyor reisin

bizim fosiller 2.mahmut dönemınden kaldıkları icin dünyadan haberleri yok
Madem oyle hukumete yakinligi bilinen mustafa cengizi niye ibra ettiler ? Peşkeş cekti rivayi

kadroda acayip bir yabancı oyuncu şişkinliği var, bunlardan kurtulmadan falcao ile imza atmak zor gözüküyor

liseciler tamamına yakını agır muhaliflerden olusuyor özellikle fosiller yani hükümetle en ufak iş yapılsın istemiyorlar

karın agrılarının temel sebebi bu

ali koçta muhalif hatta herif reisin gözünde gezicilerin destekçisi reis bunları sevmemesıne ragmen adam cıkarları icin pesini bırakmıyor reisin

bizim fosiller 2.mahmut dönemınden kaldıkları icin dünyadan haberleri yok
Hükümetle en azılı liseci, elitist, dinozorlar arasında bir tercih yapmak zorunda kalsaydım, bir saniye bile tereddüt etmeden lisecileri seçerdim.

Feghouli satilacak gibi bir his var içimde.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu bakayokoyu koskoca forumda milanda ve chelsea da izleyen yok mu. Ben monaco döneminde izlemiştim de 3-5 maçını o da. Birisi aydınlatsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt