- 18 Mayıs 2011
- 23.029
- 12.578
- 1.998
Akhisar Passoligin var mı?süper kupa maçı için galatasaray tarafında bilet bulamadım akhisar tarafından alayım mı bekleyeyim mi sonradan açılır mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisar Passoligin var mı?süper kupa maçı için galatasaray tarafında bilet bulamadım akhisar tarafından alayım mı bekleyeyim mi sonradan açılır mı

O anasi belli babasi belli olmayan adam miadım gibi emindim zaten. o karaktersizden herşey beklenir
yok takımsız passo lig kartım var ve galatasaray kartı olmak üzere 2 tane varAkhisar Passoligin var mı?
@Hakan Duztepe Akhisar'la yarın oynayacağımız süper kupa final maçı için bir kadro yaz reis bize kupayı getirecek ilk 11 nasıl olmalı
Chelside berbatti, milanda iyiydi.Bu bakayokoyu koskoca forumda milanda ve chelsea da izleyen yok mu. Ben monaco döneminde izlemiştim de 3-5 maçını o da. Birisi aydınlatsın
Yolculuk yaparken radyospor'u dinledim içim karardı.Falcao gelme ihtimali %20 dedi şerefsizler
Emre top dağıtan değil topla oynayan bi çocuk zaten diğer kulüplerinde çok fazla tepki alması da bundan. Oyunu yönlendirebilen, topu kanallara dağıtacak adam değil. Oyunun beyni olamaz.Messi gibi ortada serbest oynaması taraftarıyım. Arkası dönük rahat top alıp hızlıca topu kanatlara yönlendirebilir ya da kaleye doğru dikine dribliglerle etkili olabilir.
Takımsıza vermiyorlardı bir denesene oluyorsa takımsız passolig alacağım bende... haber verir misin?yok takımsız passo lig kartım var ve galatasaray kartı olmak üzere 2 tane var
biz de geçen seneden çok iyi değiliz fernando, ndiaye, onyekuru gitti babel, emre mor, jimmy durmaz, adem büyük, seri geldiakhisar kadrosu darmadağın oldu , forvet ömer bayram bile oynasa kazanırız.
Admirim tikirti var miHa boxer olayi yalan. Monte carloda havalimanı yok. Nice yazmalari gerekiyordu
Akşam biraz iyimser olmuş.Öğlensonu kasırga çıkar.Akşama doğru yangın tayfa uyanır
biz de geçen seneden çok iyi değiliz fernando, ndiaye, onyekuru gitti babel, emre mor, jimmy durmaz, adem büyük, seri geldi