Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayokoyla Bu kadar yakindan ilgilenen bir kulüp oldugunu sanmiyorum. Yanlis anlasilmasin kalite konusundan degil Maasi yüksek. Napoli ilgileniyordu bir ara ama orda da Allan Zielinski ve Ruiz var yedek olur Napolide
Kap beklentisi var bugun
nasıl topçu bu
Profesyonel futbolcu Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille kulübüne transferi konusunda, anlaşma sağlanmıştır.
Yapılan anlaşmaya göre;
-Losc Lille Kulübü, şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 16.500.000.-EUR ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı, 25 maç oynaması halinde, Losc Lille Kulübü, Şirketimize, 1.000.000.-EUR daha ödeyecektir.
-Yusuf Yazıcı'nın Losc Lille Kulübü ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'si şirketimize ödenecektir.
-Losc Lille Kulübü, profesyonel oyuncuları Edgar Miguel Le'nin bedelsiz olarak şirketimize kesin transferine izin verecektir.
-Losc Lille Kulübü, Yusuf Yazıcı'yı Türkiye'de başka bir kulübe kiralamayacağını veya satmayacağını taahhüt etmektedir. Losc Lille Kulübü bu taahhüdünü ihlal ederse, Şirketimize 20.000.000.-EUR tazminat bedeli ödeyecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Direkt satistan %20
Edger le bedelsiz
İyi is
Bizde Sneijder de yaptik:red: net görgüsüzlük örneği.
Cikamaz monte carlo da havalimani yokBakalım Boxer Dergisi haklı çıkacak mı bu Falcao konusunda.
Ben bu yuzdeleri anlamiyorum.
20% nasil oluyor? Neye gore 20%?
Cok sacma
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
lille en kötü 20 milyona satar en kötü o da.Cidden iyi iş keşke ozanı elde tutsaydık belki şimdi 15 den fazlaya satardıkYusuftan iyi para kaldırmışlar, kardan pay da değil direk satıştan pay isabet olmuş.