Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem oyle hukumete yakinligi bilinen mustafa cengizi niye ibra ettiler ? Peşkeş cekti rivayi
rivayı ve floryayı peşkeş çeken bizzat hukumetin adamı yaglı surat denen heriftir bütün imzaları o attı yok pahasına verdı elimizede hicbirsey kalmadı
dursun biraz daha kalsaydı muhtemelen iflas edecektik amacıda oydu zaten

Yusuf Yazıcı transferinin detayları

+16.5 Milyon Euro bonservis bedeli.
+25 maç oynaması durumunda 1 Milyon Euro bonus..
+Bir sonraki satıştan %20 pay
+Edgar Le transferi (Bedelsiz)
+Türkiye'den başka bir kulübe kiralama ve satış olursa 20 Milyon Euro tazminat.

Deneyemem son ana kadar Galatasaray tarafından almaya uğraşacağım belki boş yer açılır. Akhisar tarafından izlemek istemiyorum maçı ama en son çare olarak mecbur kalırsam belki alabilirim.
Akhisar tarafının çoğu Galatasaray'lı olacak ama haklısın ben de aynı şeyi düşünüyordum ama bugün çözebilirsem o işi çözeceğim. Akşam üstü bir stada uğrayacağım bakalım. Birşey çıkarsa sana dm den yazarım...

Takım halen bir şeye benzemiyor ve eksikler çok ama süper kupa maçında çıkarılabilecek en iyi kadro:

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Donk Seri
Feghouli Belhanda Babel
Diagne​
Diagne derken? Adam daha dün florya’ya geldi yarın maça mı çıkacak hiç idman yemeden. Sakatlanır falan sonra tamamen üzerimize kalır Allah Korusun 🤦🏻‍♂️

Şimdi yarın süper kupa maçı var ya, bu Falcao reis açıklanacaksa eğer bugün açıklanır yarın da maçı tribünden izler gibi hissediyorum...ha bugün bi gelişme olmazsa yarın yani maç günü bi gelişme olmaz direk perşembeye sarkar konu...

Radja Nainggolan: "Inter, beni takımdan göndermek istediğini söyledi ben de kabul ettim. Başka teklifler de vardı ancak Cagliari'yi seçmek zor olmadı. Inter'e benim hakkımda yanıldıklarını kanıtlayacağım."

Şimdi yarın süper kupa maçı var ya, bu Falcao reis açıklanacaksa eğer bugün açıklanır yarın da maçı tribünden izler gibi hissediyorum...ha bugün bi gelişme olmazsa yarın yani maç günü bi gelişme olmaz direk perşembeye sarkar konu...

Falcao Monte Carlodan direk Ankaraya uçacak diyorsun

Olmaz öyle birsey

Sadece diagne olmazdı diğerleri olurdu ama diagne olmasaydı yönetim muhtemelen mayıs ayında değişirdi.O günün şartlarında plan harikaydı biz parayı diagneye gömelim yazın satar transfer yaparız ozanı da boşuna elden çıkarmamış oluruz diye düşündüler.

Çünkü Fatih hocanın mitro-diagne ikilisini istediğini düşünmüyorum hiç hoca tarzı forvetler değil.Yönetim hocaya planı anlattı hoca da 6 aylığına kabul etti.Gel gör ki plan tıkandı eğer diagne elde kalırsa ozan gibi bir yetenek boşuna satılmış olacak
O dönem için bu oynanabilir bir kumardı söylediğin gibi. Aslına bakarsan bir iki haber zaten Kasımpaşa'nın başka bir takımla Diagne için anlaştığı yönündeydi. En kötü o takıma yazın satarız düşüncesi hakimdi bence ki o dönem o para harcanmamış olsa 10 milyon transfere kullanılmayacaktı. Yani bu yaz dönemi için transfer bütçesi yaratamayacaktık.

FFS_Transfer sayfasını yöneten adam Endonezyalı dolayısı ile Arapları yakından takip ediyor doğru olma ihtimali yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt