Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
farklı seyler mi yazdı yani
1. twiti: şükrü bakayoko için gitti. (sildi)
2. twit : şükrü 6. numara ve başka oyuncular için görüşme yapmak için gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farklı seyler mi yazdı yani
Sözlükteki gurrpegi fransa odaklı yetenek avcısı harika bir genç oyuncu havuzu var Fransa'dan.Kocum kosecki ile arkadaşlar geçen gün Twitter'da ligue1 Türkçe sayfasının altına ne zaman yemek yiyoruz yazdı aynı yemek muhabbeti sözlükte de geçti.Yani gurrpegi o sayfanın adminlerinden biri.
Sizin dediğinize göre taşlar tamamen yerlerine oturuyor ulaş denen eleman hem gurrpegi hem de o sayfanın admini
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eski Gediz mi Yeni Gediz miYes Gediz
niye mitoya 2.6 milyon maaş gömdük. cenk net 3 milyon mu alıyor vergisi falan vardırRengim biz hangi yedek futbolcuya 3M gömdük Bu zamana kadar yahu. Cenk Falcaonun alternatifi resmen
Yeni Gediz ya sen rengim?Eski Gediz mi Yeni Gediz mi
Nasil yapiyoruz bende katilirimfiyatlar uygunmuş şampiyonlar ligi maçları da dahilse ben de açtırayım
Bizim kitlemiz yok ki ama sıkıntı olacaksa forumdan da silelim mesajlariDisarda dillendirmeyin cocugu zor duruma sokmayalim
Keske hic soylemeseydim![]()
niye mitoya 2.6 milyon maaş gömdük. cenk net 3 milyon mu alıyor vergisi falan vardır
Bizim kitlemiz yok ki ama sıkıntı olacaksa forumdan da silelim mesajlari
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben hallettim imla yazdığım mesajlar silinirse sevinirimMod arkadaslar bizim su konuyla ilgili mesajlari silebilirmisiniz
Duzenle secenegi yok
Ben Kütahya MerkezYeni Gediz ya sen rengim?