Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama buna güvenerek iş yapamazsın Diagneyi de satarız diye aldık Ozanın parasını hiç ediyoruz arada baksana
Diagne gitmezse istediğin transferleri yapmayacağız demek istiyorsun o zaman. Bence öyle yaparsak asıl zarar ederiz. Ama gitmese dahi as oyuncularımızı alırsak diagne kış dönemi elbet gider. Şimdi gitmiyor diye as kadroya takviye yapmamak büyük hata olur. En mantıklı olanı bu

Hamsi kafalar Yusuf Yazıcı'yı göndermek istemiyorlardı bide.
1 sene daha oyna falan filan.
Adam niye bir sene daha sizde oynasın.
Lille çok klas bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar.
Gitmemesi aptallık olurdu.
Ancak Lille çok ucuza kapattı resmen

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

idmana çıkması kısas değil niye karalar bağladınız yaw. yönetim bence çok yüksek olmasada 8-9m gibi rakama satar. mesele bu devenin fazla maaş istemesi olabilir. sözlesmeli oyuncu sonucta, sizin düşündüğünüz şey maç takviminde olur sakatlanmaya karşı koruma amaçlı.

En az bir yedek stoper lazım. Hatta Ahmet'i satıp Atınç'ı alsak dördüncü stoper için iyi olabilir.

Galatasaraya en büyük zararı, Galatasaraylı verir diye boşuna söylememiş Aydemir Akbaş.
Diagneye arabistana git, yallah, falcao gelecek, defol derseniz adam gideceği varsada gitmez.
Görüyoruz ki hiç gidecek gibi değil. Bizede destek vermek düşer. Hayırlısı olsun
IMG_20190806_130016.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen kendisine 4M verildiği zaten basında çıktı. Bonservisten de pay istemiş aç gözlülük yapmış. Restleşme ve inatlaşma var. O gitmeden oyuncu alamayız algısı oluştu medyada, o da bunu biliyor ve kullanıyor. Bakayoko ve Falcao yu alıp transferi kapattık diyelim bakalım. 2,3e oynamaya devam edecek mi. Piç gibi ortada kalacak sonra defolup gidecek.

Satma işini yönetim birazda ağırdan alıyor olabilir. Muhtemelen en kötü 8-9'A göndeririz gibi kanı var burdada şöyle bir durum oluşuyor Falcaoyu bonservissiz almaya çalışıyosun bu sırada Diagneyi tutup 10+ satarsan Monacoda doğal olarak bedava bırakmaz. Falcao geldikten sonra satılır

idmana çıkması kısas değil niye karalar bağladınız yaw. yönetim bence çok yüksek olmasada 8-9m gibi rakama satar. mesele bu devenin fazla maaş istemesi olabilir. sözlesmeli oyuncu sonucta, sizin düşündüğünüz şey maç takviminde olur sakatlanmaya karşı koruma amaçlı.
bugün yarın satılacak oyuncu ben döndüm tarzı paylaşım yapmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt