Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Diagne'yi kötülemenin bize hic bir faydasi yok. Elimizdeki sozlesmeli futbolcu ve suan takimda ffp den bizi kadromuzu bozmadan kurtarabilecek tek kisi denilebilir .Insallah güzel bir ücret karşılığı gidecektir. Alınırkende bence satışı düşünülerek alindi. Parayı diger dönemlere aktarma amaçlı. Kötü senaryoyu düşünürsek oldu bu dönem gitmedi. Futbolcumuzun değerini sifira indirmenin bize hic bir faydasi olmaz desteklemesekte gömmeyelim . Az zararla da olsa satabilme imkani olsun.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi eksi de kapatırsak topçuları bildiremiyor muyuz. O zaman uefa niye kış transfer döneminde de bu hakkı tanıyor

İşte açığını kapatırsan o zaman bildirebilirsin, artıdaysan problem yok ama eksideysen durum bu zaten bu durum olmasa geçen yıl santrafor almadan girmezdik sezona.

İnstagram'daki Bilal Yazar kimdir necidir?

1565085990382.webp

Galatasaraya en büyük zararı, Galatasaraylı verir diye boşuna söylememiş Aydemir Akbaş.
Diagneye arabistana git, yallah, falcao gelecek, defol derseniz adam gideceği varsada gitmez.
Görüyoruz ki hiç gidecek gibi değil. Bizede destek vermek düşer. Hayırlısı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 54331

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yarı dönemde yalvarırcasına istiyordun gelmesini. Senin gibi düşünenler yüzünden bu amele geldi takıma şimdi uğraşıyoruz.

Kariusta sakatlanmış
Savcıyı birçok kriz bekliyor.
Sakatlıklar var olan umudu tüketti.
Transfer zaten yapamıyorlar.
Aynı bizim Riekerink zamanı gibi.
Bu olumsuzluklarla beraber zaten kendisi oyun sistemini en az iki senede oturtan bir teknik adam.
Kadro yaşlı,dar ve çok yetersiz.
Taraftarın da Avcı'nın oyun anlayışını destekleyeceğini sanmıyorum.Sabretmezler.
Büyük bir ihtimalle 10-15 hafta arasi SAAvcı gider.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben dünyada aklı başında hiçbir takımın diagne denen yaratığa 5 bile vereceğine inanmıyorum..

Umarım ben yanılırım ama bu adam anca devre arası kiralık gider

Valla Bizim Sorunumuz Değil Diagne Abdürrahim Başımıza Bela etti Artık Otobüs mü satar Tır mı satar ne yaparsa yapsın versin parasını göndersin Çatnesini.

Bouhafsi der ki;

#Monaco et #Everton ont trouvé un accord avoisinant 13M€ depuis plusieurs jours pour Henry #Onyekuru. Le joueur a donné son accord à Monaco aussi. Problème depuis quelques jours Monaco attend le visa du joueur qui n’est toujours pas arrivé.

"Monako ve Everton yaklaşık 13m € karşılığında Henry Onyekuru transferi için anlaştılar. Oyuncu da Monako'yla anlaştı. Vize sorununun çözülmesi bekleniyor."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt