Buna benzer bişi olcak bence hatta Trabzon’da geliyo arkadan bu sene daha çetin çeviz geçecek gibiçok kolay oldu bu yalnız ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna benzer bişi olcak bence hatta Trabzon’da geliyo arkadan bu sene daha çetin çeviz geçecek gibiçok kolay oldu bu yalnız ..
Delgado hakemi alkışlamaktan atılmıştı galiba.
Güzel maçtı biz de acayip ıslanmıştık o maçta.
Fakat en çok yağmurdan ıslandığım maç Cluj CL maçıdır.
Metrodan çıkıp stada girene kadar donumuza kadar ıslandık.
Stadın her yeri kapalı olmasına rağmen batı tribününe acayip yağmur geliyordu.
Hayatımda gördüğüm en garip yağmurlardan birisiydi...
Eski açıkta izledim, epey yağmur yemiştik. Delgado'nun atıldığı Baros'un hat trick yaptığı maç. Lincoln yürüyerek penaltı alıyordu![]()
Duyumlari alalim heis artik yetkili bir duyumcu olmussundur diye tahmin ediyorum
Trt Spor'da en yakışıklı futbolcunun Beckham olup olmadığı tartışılıyo.Ben 1 hafta önce Yerli medyadan umudumu kesmiştim.Şimdi iyice kestim
kim kime sokar görürüz birader her zamanki gibi MayıstaBaya direnir gibi hatta linesle marianoyu komaya sokar Nagatomo harakiri yaparsa işler değişir ama
Yok renktaş durum daha vahim.Alp pehlivanla veli yigitErbatur ve kıvırcık ikilisi mi?
kaynak trtspor mu forumda bazi kuş seviciler sevinmiş deKolarov bu ligin en iyi beki olur, tartismam bile