Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.232
- 9.284
- 2.018
Ardanın yine bir kulübü var, başak bırakmazsa bize gelemez.Aynisi Arda icin de geçerli.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardanın yine bir kulübü var, başak bırakmazsa bize gelemez.Aynisi Arda icin de geçerli.
Satın alacak olan Aston Villa değil mi, biz neden gidiyoruz.Belki de rodop in demek istedigi sukru diagne transferi icin londra ya gitti
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Başakla anlaşması var mi onun? Ben yok da öyle antreman yapiyor sanıyorum.Ardanın yine bir kulübü var, başak bırakmazsa bize gelemez.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaynağı abramovic galibaVeli Yiğit: "Bu sabahki antrenmandan sonra Bakayoko Chelseali yöneticiye, 'Türkiye’ye transfer olmak istemiyorum. İspanya, Fransa ve İtalya’dan teklifler var. Ayrılırsam o teklifleri değerlendireceğim' dedi. Net bilgi. Moses transferinde aldığım kaynağın aynısı"
İnanmayın kolpadir
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum da Diagne antrenmanda mutsuz gibiydiOlsa bile Diagne Bu Isi bozar 12 M + Bonservisten pay + Sonraki Satistan pay ister
Belki biz "biz zaten ingiltere de bir baska gorusme yapacaz, siz kendinizi yormayin, biz geliriz yaniniza". Aston villa vazgecmesin diye jest yapmisizdir belkiSatın alacak olan Aston Villa değil mi, biz neden gidiyoruz.
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Diagneyi diyorsan çalışma izni sorunu yok onunAyrıca bu adam çalışma izni alabilir mi ? Yeterli puan topladı mi
Niye ?Diagneyi diyorsan çalışma izni sorunu yok onun
Seyyar satıcılığa başladık ingiltere pazarında herhaldeGenelde alıcı kulüp görüşmeye gelmez mi şükrü niye görüşmeye gitmiş acaba
Akbil ve ssk da var ustune ustlukGeçen sezonu Milan gibi leş bir takımda bitirmiş Bakayoko Şampiyonlar Liginde oynayacak ve Dolgun Maaş alacağı Galatasaray'ı İstemeyecek HAA?