Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa neden Diagne'yi alsın ki?

Transfer sezonunun başında 25 milyon € verip Wesley'i aldılar Club Brügge'den.

Aşağı yukarı aynı stil oyuncular. Yetenek olarak söylemiyorum oradaki fark çok açık :)

Bence imkansız o transfer ama William D'avila, Nakamba ve Trezeguet'den sonra Diagne'yi de oraya çakarsa ondan büyük menajer yoktur zannımca...
Trezeguet ve diagne ikilisinin uyumlu olmasından olabilir belki ama bende pek inanmıyorum.

Diagne aldığımız vakit zaten elimizde patlayacak veyahut bir şekilde verimli kullanmak gerekir artık düşünen birisiydim.

4-5 milyonluk adama kolay kolay okadar para veren olmaz

Arabistan'dan güzel bir teklif yok ne PL'si zaten 2 güne kapanıyor.

Ancak sarhoş vakitlerine denk geleceğiz Deadline Day' günü alacaklar.

yine kitabın ortasından konuşuyorsun rengim
öyle mi diyorsun
images

Duyum mu renktaş
Temenni mi ?

Bugün herşey istediğim yönde gidiyor, kurumsal bir işyerinde ki kritik toplantıda (sayım ile ilgili sorun vardı) fazla yara almadan çıktım, üniversite açıköğretim tercihimi kazandım tarih. Bugünde falcao gelir umudu ile en azından görüşmeler başlandı diye içime doğdu. Bu kadar sessizliğin üstüne

Falcao çal çal baba çal. :-)

Sakin olup şeref aydını ve yabancı basını bekleyin. Bakayokoyu seri gibi yoğun şekilde yazan yabancı basin

catnenin italyan karisi varsa belki italy pasaportu vardir ztn kac sene italyada oynamis. anywho norwichten baska alabilecek takim pek yok plde onlar da bu saatten sonra ne kadar para verir mechul

falcao işi 3 miyon verilerek çözülür artık.çünkü 4 hafta kaldı transfer doneminin bitmesine

Bugün herşey istediğim yönde gidiyor, kurumsal bir işyerinde ki kritik toplantıda (sayım ile ilgili sorun vardı) fazla yara almadan çıktım, üniversite açıköğretim tercihimi kazandım tarih. Bugünde falcao gelir umudu ile en azından görüşmeler başlandı diye içime doğdu. Bu kadar sessizliğin üstüne

Falcao çal çal baba çal. :-)

Al sana ilk olumlu haber renktaş
:cimbom::cimbom:

Trezeguet ve diagne ikilisinin uyumlu olmasından olabilir belki ama bende pek inanmıyorum.

Diagne aldığımız vakit zaten elimizde patlayacak veyahut bir şekilde verimli kullanmak gerekir artık düşünen birisiydim.

4-5 milyonluk adama kolay kolay okadar para veren olmaz
Trezeguet le konuştularsa o da; 'ikimiz iyi bir ikili idik yarım sezonda 20 gol attı Dagne' dediyse neden olmasın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt