- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
persembe zaten belli olurbu ali naci ile seten bizi kekliyo olmasınlar zaman kazandırmak için valla öyle bir şey varsa ağlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
persembe zaten belli olurbu ali naci ile seten bizi kekliyo olmasınlar zaman kazandırmak için valla öyle bir şey varsa ağlarım
Adamın sayfasında fenerli 6222 çocuğunun biri galatasaraylı taraftarlar ondan nefret ediyor çok kötü oyuncu almayın yazmışistemiyor bu ondan nope yazmis adami kotuluyor
dogrudurYol yapıyorlar diyorum sövceksiniz 2 gün sonra
Ben bu adamın manocoyum bi bk yaptığını sanıyor
Adnan Sezgin in vizyonu sakat oyunculardı . Ondan istememiştirTaner Alpak: "2008/09 yılında Galatasaray'da çalıştığımda Arjantin'de 2.5 ay boyunca oyuncu izledim. Sonrasında Türkiye'ye döndüm ve tekrar Arjantin'e gittim. O süreçte Radamel Falcao ile tanıştım. Falcao ile birlikte Javier Pastore ve Angel Di María ile ilgilendik. (Radyospor)
Taner Alpak: "O dönemin sportif direktörü Adnan Sezgin'e bu üç oyuncunun alınması noktasında rapor sundum. Falcao, Di María ve Pastore o dönem Galatasaray'a gelmeye sıcak bakmıştı. Üç oyuncu için o dönem çıkan maliyet 11 milyon dolardı. Adnan Sezgin o 3 ismi veto etti."
@Hayri Cund
İyi sallamışlar bizde fark yaratamayan adamın ne işi var psg de üstelik bir Arap takımı bile buna bu parayı vermez
İyi sallamışlar bizde fark yaratamayan adamın ne işi var psg de üstelik bir Arap takımı bile buna bu parayı vermez
dün @Umut Gül e özelden söylemiştim bugun haberleri çıkmış. bakayoko ve diagne
Vallahi kuş muamelesi görüyorum yahu bu nedir?
Almayı düşündükleri stoperlerden bir tanesi zaten çöp diğeri muhtemelen Skrtel.SON DAKİKA - Ali Koç: "İki stoper, bir 6 numara ve hocamızın isteğine göre bir oyuncu daha transfer edeceğiz."
bunlar harbiden murici 1. forvet olarak yazdilar
Hemde en kalitelisinden.Başkanları gibi K.O.Ç bunlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vallahi kuş muamelesi görüyorum yahu bu nedir?